Hur man installerar ett Warn Rocker panel

Skydda ditt fordon från skador när terrängkörning kan vara en utmanande uppgift. Det är svårt att förutsäga hur moder natur kommer att besluta att straffa din lastbil för att utmana henne. Ett sårbart området är mellan de främre och bakre däcken under föraren och dörrar passagerare. Om fordonet är hög-centrerad över en sten, kommer detta område att utsättas för slipning över stenen. För att skydda karossen och lack du kan installera en Warn rocker panel. Saker du behöver
Måttband
Drill
3/4 borr
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Rengör båda sidor av jeep med vatten och tvål. Ta bort eventuella fabriksinställningar steg eller assietter om din bil är utrustad. Dessa kan oftast tas bort genom att lossa bultar med en skiftnyckel. Från den nedre kanten av den sida av fordonet upp 5.75 inches och markera i 3 lägen
2

Mät. Mätningarna bör vara jämnt fördelade över hela sidan. Dessa märken är där toppen av berget reglaget ska vara när den är installerad.
3

Placera en av rock reglagen på sidan av fordonet. Det kommer att placeras dödpunkt till de främre och bakre signalljus fender.
4

Markera sex sidan monteringshålen med berget reglaget som en mall. Öppna dörren och kontrollera att det inte finns något fordon ledningar som kan skadas genom borrning på dessa platser.
5

bort berget reglaget och borra de sex hål med en 3/4 tums borr och borra .
6

Placera berget reglaget tillbaka i position på fordonet och bulten på plats med de medföljande 3/8 tum svart knapp huvud bultar, brickor och låsmuttrar. Dra dessa bultar till 30-36 fot-pounds.
7

Dra tillbaka mattan på insidan av fordonet och kontrollera om det finns några ledningar som kan skadas genom att borra de tre hålen i botten .
8

Borra de tre nedre monteringshålen med en 3/4 tums borr med berget reglaget som en guild.
9

Placera de tre korta distansrören mellan berget reglaget och golvet. Montera de 3/8 tum bultar med en bricka genom insidan av fordonet och ut i berget för reglagen monteringshålen. Montera en bricka och låsmutter på den andra änden av bultarna och dra åt med momentnyckel till 30-36 fot-pounds.
10

Upprepa processen för den andra sidan av fordonet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86758.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.