Hur man gör en Blow Car Horn När igång

Om du är orolig att din bil kan vara utsatta för stöld - eller utsatta för icke godkända utflykter med din tonårige son eller dotter - du är inte ensam. Följande DIY säkerhetssystem kostar bara några dollar och ett par minuter, men kan spara dig många sömnlösa nätter. När du är klar, kommer bilens signalhorn blare när fordonet startas, varnar för obehöriga förare. Saker du behöver
18-gauge wire
Ögla kontakt
bladtyp kabelskarvdon
buntband
Trådklipp /VECKARE
Visa fler instruktioner

1

Skär en 10-fots längd 18-gauge wire. Strip 1/4-tums isolering från ena änden och skjut öglan kontakten av det, sedan crimp kontakten. En 3/8-tums ögla kontakten fungerar i de flesta fall, men din ansökan kan kräva en 1/2-tums ögla.
2

Leta startmotorsolenoiden (huvudrelä). Äldre bilar och lastbilar som används ofta en avlägsen starter solenoid, men moderna förrätter brukar använda en integrerad magnetventil. För att hitta solenoiden, följ den tjocka röda kabeln från bilens batteri terminal. Den ansluter till startmotorsolenoiden.
3

Identifiera den lilla tråden fäst startmotorsolenoiden. Detta är solenoiden s trigger tråd, och den är ansluten till den andra änden till tändningsnyckeln är låsmekanismen. När du startar bilen, energiflöden genom denna tråd, utlöser solenoiden och starta bilen.
4

Ta bort den lilla muttern som håller fast trigger kabeln till solenoiden, är noga med att inte förlora någon av de små brickorna. Skjut öglan kontakten över stiftet på solenoiden och installera om muttern. Dra tråden genom din motorrummet mot hornet. Zip-slips tråden på plats när du drar den, hålla den borta från något varmt eller rörliga.
5

Klipp kabeln till rätt längd så att den slutar bredvid den röda kabeln som går in i hornet . Skjut trådens ände i den slutna delen av bladtyp skarv och snäpp den öppna delen över den röda eller vita kabeln som går in i hornet. Om dina kablar är någon annan färg, knäppa skarven över ljusare en.
6

Skjut kniven ner i dina trådar att skarva ihop dem, stäng sedan luckan på skarven. Vira hopkopplingshylsa och en tre-tums avsnitt av tråd med eltejp för att fästa ihop dem. Starta bilen för att testa ditt arbete och se om hornet släcks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86782.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.