Anvisningar om installation av ett 1973 Mustang Front Spoiler

Installera en ny front spoiler på 1973 Ford Mustang är en måttligt hård projekt och bör endast prövas genom dem med en anständig kunskap om underhåll av fordon och modifiering. Lägga till en spoiler till din Mustang kommer lätt öka din prestation och är en trevlig kosmetisk komplement till din Mustang. Lägga till en frontspoiler kan också öka värdet på din bil. Saker du behöver
Ratchet med en justerbar huvud
Marker
Powerdrill driven
Bandslip
Bärbar dammsugare
WD-40 eller smörjmedel
Tape measurer
Nuts
Visa fler instruktioner
1

Åtgärd för att hitta den exakta längden på den bakre delen av fordonet. Du måste känna till denna information för att köpa en lämplig spoiler.
2

Sök efter en spoiler som passar dina specifikationer. Bra ställen att hitta vintage spoilers och lokala soptippar eller en närliggande bil butik. Den 1973 Mustang är en klassisk bil så du kan behöva spendera lite tid att hitta en spoiler som du vill installera på bilen. Använd de mått du tog tidigare för att se till att spoilern du köper kommer att passa på din bil.
3

Markera områdena stammen du vill installera din spoiler. Detta är ett viktigt steg, varje avvikelse från där du mäts och markeras kan leda till din spoiler är off-center
4

Borra hål i de områden du är märkta med svart penna.. Medan du borrar ihåg att dessa hål måste vara tillräckligt bred för att passa spoilern pluggar men inte för bred. Efter att du har borrat hålen använder vakuum för att avlägsna eventuella metallbitar som kan vara i och runt stammen eller spoilern.
5

jämna ut alla hål du borrade så att det inte finns några skarpa kanter . Ta WD40 och spraya varje hål lätt för att underlätta spoilern ändar går in smidigt.
6

Lyft spoilern och sätt den i hålen du har borrat. När spoilern är ordentligt på plats använda den justerbara spärr och dra åt skruvarna hela vägen upp från botten av spoilern pluggar upp till botten av stammen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86902.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.