Hur slopa restriktionerna Exhaust

Derestricting bilens lager avgaser erbjuder många prestandafördelar. En högre flödande avgassystem tillåter motorn att mer effektivt utvisa avgaser. Detta förbättrar både topp hästkrafter siffror och bränsleekonomi för din motor. Vissa lager fordonets avgassystem har avgassystem strypningar, som kan tas bort för att öka avgasflödet. De flesta motorer kräver uppgradering av avgaserna till ett system med större diameter rör att helt slopa restriktionerna motorns avgasflödet. Saker du behöver
Uppgraderade avgassystem
Avgassystem packningar
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Ordet jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att höja avgas-sidan av bilen, och stödja chassit på pallbockar. Om du ändrar en motorcykel avgaser, ta bort alla utvändiga paneler som begränsar tillgången till avgasröret bultar och flänsar.
2

Ta bort de två skruvarna som håller ljuddämparen och axel-back rördragning till resten av avgassystemet . Dessa är anslutna till en fläns precis framför bilens bakre ljuddämparen. Monterade på sidorna av ljuddämparen är metall krokar, fästa på bilens undersida via gummi galgar. Lossa gummi galgar från fordonets chassi, och lyfta Zljuddämparaggregatet gratis.
3

bort resten av avgasrör upp till katalysatorn genom att ta bort alla avgasfläns bultar och ta loss gummi avgaser galgar. Den halvsats rörledningar leder in i aktiemarknaden ljuddämparen plats och fäster katalysatorn halvvägs upp fordonet. Detta avsnitt av avgassystemet kan vara i ett stycke eller flera, beroende på bilens märke och modell. Varje avgas segment är fäst vid den nästa via två bultar avgasfläns och ett avgassystem packning. Installera uppgraderade avgassystemet istället av beståndet avgaser av det motsatta förfarandet i avlägsnande
4

. Eftermarknaden avgassystem är utformade för att följa den väg stock avgaser, vilket möjliggör en direkt bolt-on på originalplats. Placera en ny avgas packning vid varje avgasfläns anslutning där några två rörsegment möts. Låt alla avgasfläns bultarna löst kopplade tills hela avgassystemet är ansluten till fordonet.
5

Justera placeringen av avgassystemet rörsystemet så att man undviker all kontakt med undersidan av fordonet , eftersom detta kommer att orsaka avgaser skallror. Justera avgasrör kommer även att låta dig att korrekt placera ljuddämparen, så att det är centrerat i ljuddämparens utlopp på den bakre stötfångaren. När du har justerat avgasrör till önskat läge, dra åt alla avgasfläns bultar. Få flänsbultarna extremt tätt för att undvika avgaser läckor.
6

Avlägsna domkraften och sänka bilen. För motorcyklar, installera om alla utvändiga paneler borttagna för avgaser installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86912.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.