Hur man tar bort en Porsche 924 Dash

Made 1976-1988, är Porsche 924 en tvådörrars "Grand Touring" roadster, varav de flesta gjordes i ett samarbete med VW. Oavsett om du har en 2,0-liters lager eller turbomotor i en 924 eller specialutgåva Carrera GT, GTC eller GTS, kommer att ta bort streck följer ungefär samma väg. Det verkar som en enkel uppgift, men det är inte. Det kommer att ta lite omsorg och precision - liksom en viss tid. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Maskeringstejp med markör
Hylsnyckelsats med Ratchet och uttag förlängning
Visa fler instruktioner
1

först ta bort den negativa då de positiva ledare till batteriet med en lämplig storlek socket för att lossa bulten klämma på varje.
2

Dra utåt på hornet pad på ratten och använd en skruvmejsel för att ta bort tråden som förbinder Horn i hjulet.
3

match upp en sockel som passar muttern som håller på ratten. Linje hjulen upp helt rakt med hjulet, sedan använda en spärr för att ta bort muttern, fjäderbricka och ratt.
4

Hitta de tre kontakter för signalering, vindrutetorkare och tändningslåset ledningar under styrningen kolonn. Koppla ur alla tre. Identifiera din rattstång s brytaranordningen och använda en platt skruvmejsel för att ta bort de fyra fästskruvarna. Ta bort den från området. Wrap maskeringstejp runt varje trådänden och markera varje tråd för enkel montering.
5

Använd en 6 mm Allen socket och förlängning skruva loss bulten från rattstången, åtkomlig genom ett hål i undersidan av kolonnen. Ta plastmellanlägget och rattstången lock.
6

Nå bakom mittkonsolen och separera alla dina kablar från baksidan av instrumentpaneler och kabelstammar, omslag med tejp och därvid på varje sida av varje tråd unikt för enkel återanslutning senare. Ta klustret ledningsnätet från bakom konsolen.
7

Ta bort de två skruvarna på instrumentpanelen och instrumentpanelen kommer knäppa ut. Koppla bort eventuella kvarvarande anslutningar bakom panelen som du kan ha missat.
8

Snap off fronten till värmarens kontroller, ta sedan bort radion enligt dess specifikationer.
9 < p> Ta bort de sex skruvarna som håller fast mittkonsolen till instrumentbrädan: två insexskruvarna under askkoppen, två under den övre läppen av konsolen, hålla streck, och en på vardera sidan av konsolen. Dra konsolen försiktigt från instrumentpanelen området.
10

Dra ut handskfacket efter att ta bort skruvarna som håller den på plats runt det inre av lådan. Använd en skruvmejsel för att ta bort sladdkopplingsdonet för handskfacket lampan, på baksidan av lådan.
11

Dra gallret centerhögtalaren rakt upp och bända upp den ur sitt läge, ta bort högtalarkabeln från baksidan. Ta bort muttern bakom högtalaren som stödjer den centrala delen av instrumentbrädan.
12

Dra alla rusar ventilerna mot dig personligen, och de bör poppa ut.
13

bort de tre skruvarna från varje solskydd, då de tre skruvarna som håller varje A-frame kåpa till A-frame. När dessa sidopaneler tas bort, de sista två skruvarna - en i varje ände - kommer att avslöjas. Skruva dem och släpp din instrumentpanel från sin post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86920.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.