Hur Wire en Highlander Hybrid för en släpvagnskablage Converter

Din Toyota Highlander är en av de få hybrider som kan dra en släpvagn. 2011 års modell har fått betyget att bogsera högst en £ 3500 trailer. Detta är tillräckligt för en medelstor nytta eller husvagnen. Vid bogsering måste släpvagnen ha arbetat signal, markör och bromsljus. Dessa system drivs genom en fyra-polig kontakt till ditt fordon. Installera den här selen är lätt om du köper rätt kontakt. Saker du behöver
fyrpolig kablage kit
Buntband
Skruvmejsel Set
Visa fler instruktioner
1

Leta anslutningen kabelstammen på din highlander för styrenheten. Detta kommer att vara i förarens fot väl, direkt till vänster om bromspedalen. Anslut selen i anslutningen genom att trycka ihop dem.
2

Avlägsna dubbelsidig tejp s plastfilm på kontrollboxen och fäst lådan till en plan yta som inte stör förarens reglage . Fäst alla lösa trådar med buntband.
3

Öppna den bakre fraktdörr för Highlander och ta bort locket för golvet lagerutrymme. Ta bort locket till den vänstra facket. Ta bort de två skruvarna i golvet i den vänstra förvaringsfacket med en skruvmejsel, och ta bort golvet genom att lyfta det uppåt.
4

Leta bilens fyra stift i vänstra facket enligt baklampa. Koppla in den medföljande fyrpoliga sele i den här kontakten genom att trycka ihop dem.
5

tillbaka den bakre golvet lastutrymmet och luckan.
6

Öppna den främre huven för Highlander och lokalisera säkringen panelen. Öppna locket på panelen och lokalisera säkringen som anges för draganordningen paketet. Säkringen plats kommer att anges i nedanstående schema locket. Skjut den medföljande 10-amp säkring till denna plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87000.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.