Hur man använder en Punch på Plåt

Om du någonsin behöver ett hål i en bit plåt som är större än du kan borra upp med en traditionell borr, är ett alternativ att använda en punch. Detta är ett skärverktyg som monteras på båda sidorna av plåten och när de dras åt skär ett hål i metallen utan att snedvrida det omgivande materialet. Använda en punch bara tar några minuter, när du är klar, kommer du att ha ett hål i plåt. Saker du behöver
Automatisk körnare
Drill
Metall borr
Plåt punch
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera det område där du vill ha ett hål i plåten. Markera mitten av hålet på plåten med en automatisk körnare genom att trycka stansen ordentligt med handflatan.
2

Borra ett styrhål i plåten på automatiska körnslag hjälp ett litet borr och en borrmaskin. Använd en borr som är samma diameter som bulten i mitten av stansen.
3

Infoga ena halvan av stansen på en sida av plåten, och lägg den andra hälften av stansen på den motsatta sidan. Trä bulten på ena sidan av stansen i den andra halvan av stansen med händerna. Dra åt bulten med en 3/8-tums Ratchet och uttag tills stansen skär genom plåten och du har ett stansat hål. Ta stansen ur plåten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87004.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.