Hur man tar bort Chevy Cavalier 2005 Emblem

Den sista årsmodellen av Chevrolet Cavalier var 2005. Den sportiga, nybörjar bil överlevde över två årtionden som en av General Motors mest sålda småbilar efter byte av Monza. 1990-talet och 2000-talet förde med sig en förnyad önskan att modifiera bilar, anpassa dem efter ägarens personlighet. Ett sätt att göra det är att ta bort eller byta ut emblem. Ta bort dem helt och hållet ger ett renare utseende till Cavalier utsida. Att ersätta dem med någon av ett antal andra emblem snabbt gör din Cavalier sticker ut från förpackningen. Saker du behöver
Tandtråd
Detailing rakkniv
Bomull trasor
Aceton
Automotive vax
Visa fler instruktioner
1

Linda änden av tandtråden runt ena handen och dra sedan ut ca 2 meter tandtråd och vira den andra änden runt din andra hand, lämnar cirka 6 till 8 inches hänger mellan dina händer.
2

Slip lös del av tandtråd, hänger mellan dina händer, mellan kanten av emblemet och kroppen panel Cavalier. Dra tråden hela vägen mellan emblemet och Cavalier kropp panel för att skära genom dubbelsidig tejp som håller emblemet till kroppen panelen.
3

Skrapa dubbelsidig tejp Resten av kroppen panel med en detalj rakkniv. Detailing rakhyvlar är plast rakblad gjorda för fordonsindustrin detaljer. Köp ett paket av dem på din lokala bildelar återförsäljare.
4

Häll en liten mängd aceton på en bomullstrasa och torka det på den kvarvarande limrester på Cavalier kropp panel där du tog bort emblemet . Den aceton kommer att skära igenom resterande lim och ta bort den helt. Se till att torka bort överflödigt aceton när du är klar.
5

Applicera ett tunt lager vax på det område där emblemet använde en bomullstrasa och god kvalitet fordonsindustrin vax omedelbart efter avlägsnande av den limrester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87065.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.