Hur man installerar ett ljus på en Triton Trailer Cover

En sluten Triton trailer skyddar din snöskoter, ATV, motorcykel eller båt från elementen. Triton trailers är populära bland makt sportentusiaster eftersom de är byggda mestadels av aluminium, vilket ger en mycket lätt släpvagn som är lättare att bogsera och förbrukar mindre gas. Den slutna omslaget skapar emellertid en mörk miljö för lastning och arbetar för att säkra innehållet på släpvagnen. För att eliminera denna olägenhet, kan du installera en innerbelysning släpet omslaget. Saker du behöver
12-volts innerbelysning med inbyggd switch
16/2 isolerad tråd
Scotch lås kontakter
Butt kontakter
Tänger
sidavbitare
Kabel slipsar
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Håll 12-volts ljus till en av de centrala översta aluminiumskenor och fäst den med två självgängande skruvar och en borra.
2

Strip 1/4 tum av isolering från båda ledarna på 16/2 gauge tråd. Fäst varje av trådarna till en av ljusets trådar med butt kontakter: Placering en tråd i varje ände av en kontakt och komprimera dem med tång. Linda de två anslutningarna i eltejp.
3

styra tråden längs aluminiumskena och längs toppen på framsidan av vagnen. Kör tråden längs släpets tungan till fordonets elektriska kontakten. Fäst tråden med ramen och tungan med buntband.
4

Anslut den positiva (+) kabeln på 16/2 gauge tråd till den bruna kabeln på fyra-vägs kontakt med en scotch lås kontakt. . Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden
5

Anslut den negativa (-) kabeln till den vita ledningen på fyra-vägs sele med en scotch låsanslutning
.
6

Wrap båda anslutningarna i eltejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87157.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.