Instruktioner för att installera en Miata Air Dam

Installera ett frontspoilern på en Miata förbättrar bilens utseende, dess aerodynamik vid högre hastigheter och ge lite extra kylning till de främre bromsdelarna. Installation av antingen fabriken luft dammen eller en eftermarknad enhet kräver rada upp luften dammen på framsidan av Miata och borra hål på undersidan av fabriken stötfångaren för att matcha de monteringshålen på luft dammen, sedan installera säkra maskinvaran. Du kan använda en domkraft och några stora kontorskomplex klipp bindemedel för att hjälpa ställning luften dammen. Saker du behöver
kit Air dammen med installation hårdvara
Skruvmejsel
hydraulisk domkraft (tillval) katalog Box av stora bindemedel klipp (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Park din Miata på plan mark. Placera luften dammen under framför fabriken stötfångaren. Du kan använda en hydraulisk domkraft för att lyfta luften dammen och hjälpa till att hålla den på plats medan du rada upp det. Rada upp luften dammen så att den vilar jäms med stötfångaren och centrerad.
2

Säkra luften dammen till den främre stötfångaren med några svarta klipp Office Binder, som erbjuder ett enkelt sätt att hjälpa till att hålla luft dammen på plats. Leta upp monteringshålen i luften dammen, och använda bindemedel klipp runt dessa hål och se till att inte hindra monteringshålen. Klämmorna och den hydrauliska jack hålla luften dammen säkert till framsidan av bilen.
3

Borra hål i botten av den främre stötfångaren. Läppen som sträcker sig bakåt är monteringsytan. Borra hål genom den mjuka plasten i den främre stötfångaren, sedan använda en 10mm bult och mutter för att fästa luften dammen till den främre stötfångaren. Gör detta över längden hos luften dammen. Du kan välja att lämna bindemedel klipp på plats om du vill, eftersom de inte stör luften dammen eller stötfångaren.
4

Montera de medföljande skruvarna på den övre vänstra och högra delarna av luft dammen där den möter stötfångaren. Dessa är självgängande skruvar som helt enkelt kräver en skruvmejsel för att köra in i stötfångaren.
5

Kontrollera monteringsmaterialet efter 100 miles för att se till att ingenting har lossnat.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87168.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.