Externa Wastegate Installationsinstruktioner

Wastegates reglerar uppsving i turboladdade motorer, en viktig säkerhetsfunktion för att förhindra overboosting och potentiella motorskador. Det finns två typer av Wastegates: interna och externa. Externa Wastegates är inte kopplad till turbo och sitta på en annan plats antingen på grenröret eller på en särskild dumpa röret intill till turboaggregatet. Externa Wastegates kan hantera högre höga laddtryck, och således typiskt används med större turboladdare. Installation av en extern wastegate är en enkel process som kan genomföras med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
extern wastegate kit
Visa fler instruktioner
1

Ställ in din externa wastegate våren. Före installationen, kommer du vill vara säker på att wastergate våren sätts baserat på din turbo behov. Medan den faktiska inställningen kan variera beroende på turbo och tuning behov kommer fjäderkonstant diktera lägsta uppsving nivå du önskar wastegate att kontrollera. Du kommer att vilja ställa in wastegate våren före installationen.
2

Parkera bilen på plan mark, och kontrollera att motorn är kall och har inte körts nyligen.

3

bort wastegate tomt i avgasgrenröret, om sådan finns. Vissa avgasgrenrör innehåller en passande för en extern wastegate, har extern wastegate en oval-passande fäste som är fäst med två bultar, typiskt en 12-14mm i diameter.
4

bort wastegate tomt på avgas stupröret, om sådan finns. Den typiska extern wastegate installation sker på avgassystemet stupröret, vilket kommer att ha en diskret passande för wastegate.
5

Kör slangen timersignalen medföljer extern wastegate kit från wastegate hullingen porten till turboaggregatet s kompressorskydd slanganslutning. Detta kommer att ge laddtryck från turbon till wastegate. Använd ingår slangklämmor för att fästa linan på både turbo och wastegate.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87253.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.