Hur vet jag Vilken storlek My Demon CARB?

Raden av Demon förgasare har utformats för höga motorprestanda på gatan och på banan. En produkt av Barry Grant företaget, ett bränslesystem tillverkare, Demon förgasare finns i olika storlekar och varianter konstruktion för lager byte, ökad muskel bil och övrig roadracing och marina applikationer. Dessutom är varje förgasaren applikation tillgänglig i en mängd olika storlekar. Här kan du kontrollera storleken på din Speed ​​Demon serien förgasare. Saker du behöver
polygriptång, om nödvändigt
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa vingmuttern från toppen av luftfilterhuset, på toppen av förgasaren. Använd ett par polygriptång, om nödvändigt.
2

Avlägsna vingmutter och avlägsna aggregatet luftrenaren från toppen av förgasaren.
3

Se över din Demon förgasare där du kommer att se choke tornet. Detta torn omsluter de primära gaspådrag hålen. Bredvid choken tornet, hittar du en uppsättning av två sekundära gasinmatningsskivorna.
4

Leta efter en enda siffra ligger på cirkulär omkrets, som cirklar den första och sekundära gaspådrag montering och fungerar som bas för filterhuset av renare montering. Denna siffra är ingraverad på den cirkulära omkretsen mellan de två sekundära gasinmatningsskivorna. Här hittar du ett antal 6, 7 eller 8.
5

Ta reda på vilken av de två typerna av boost venturirör du har installerat i de sekundära gasinmatningsskivorna av din Demon förgasare. Det uppsving venturirör är den lilla cylindern eller kopp sitter på toppen av varje sekundär trottelplattan. Denna lilla cylindern har antingen en liten rak axel, med ringformig booster venturirör eller en vinklad axel, med downleg stil booster venturi på sidan.
6

Identifiera storleken på din demon carb enligt följande. Du har en 575 förgasare storlek demon om den kommer med en 6 siffrig och ringformig venturi. Om det har downleg venturi, är det en 650 storlek. Du har en 700 storlek demon förgasaren om det kommer med en 7 siffrig och ringformig venturi. Om det har downleg venturi, är det en 750 storlek. Du har en 850 förgasare storlek demon om den kommer med en 8-siffrig och ringformade eller downleg venturirör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87265.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.