Enkelt sätt att få på Stacks

Stacks är avgasrören installerade i sängen av en pickup precis bakom hytten och är avsedda att efterlikna avgasrör av en halv lastbil. Denna ändring görs främst för utseende, och är en populär modifikation diesel åkare i synnerhet, eftersom diesel pickups kan producera stora mängder svart rök vid acceleration hårt. Design Översikt

Grundtanken med avgasrör är att ha avgasrören sträcker sig upp från sängen av pickup. Fabriken avgassystemet avlägsnas eller skärs från en punkt under hytten, och sedan byta komponenter avgassystem rutta om avgaserna genom bädden av pickup.
Installation

Installation varierar något beroende på lastbilen, men generellt innebär skärning systemet fabriken avgaser från under framför sängen och ta bort fabrikssystemet. Ett stort hål (typiskt 5 inches i diameter) måste skäras in i bädden av lastbilen för att tillåta stapeln avgassystemet att passera genom bädden, varefter staplarna löpa parallellt kanterna på sängen upp ovanför kabinen.
Addera Kit Alternativ

easist sättet att installera travar i en pickup är att välja ett komplett stack kit från en eftermarknad leverantör. Enda stack kit finns och är billigare än dual stack kit. Ett kit kommer att innehålla olika klämmor och kontakter som kan bli ganska dyra när de köps separat från maskinvaruleverantörer.
Installeringsverktyg

montering stackar kräver grundläggande handverktyg, du kommer att behöva skära fabriken avgasflödet, och skär ett stort hål i pickup sängen. En RotoZip eller Sawzall skulle vara de bästa alternativen för att göra ett rent snitt i plåt. Du bör städa upp eventuella ojämna kanter och måla den skurna metallen med rostskyddande grundfärg och måla för att försäkra att sängen inte börjar rosta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87393.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.