Hur man installerar en WRX Electronic Boost Controller

Den Subaru Impreza WRX är en populär japansk bil som finns i både sedan och kombi formuläret. Den Impreza WRX är utrustad med en all-wheel drive system (AWD) och bygger på en turbomotor för makten. Bilen är väl respekterad inom fordonsindustrin samhället till stor del för dess överlägsna köregenskaper. Modifierade versioner av WRX konkurrerar ofta in och vinna rally-cross händelser. Medan WRX är utrustad med avancerade datorer för att hantera sin motorns funktion kan turboladdare som ansvarar för att producera "boost" vara bättre kontrolleras genom användning av en eftermarknad elektronisk boost controller. En eftermarknaden elektronisk boost controller kan installeras utan större översyn av fordonet. Saker du behöver
10mm socket
Hylsnyckel
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på ett plant underlag och öppna den WRX huva så att motorrummet svalna.
2

Leta regulatorn fabriken uppsving på passagerarsidan i bilens motorrum. Den boost controller är dold under ett plasthölje som kan tas bort för hand.
3

Använd en 10 mm hylsa och skiftnyckel för att ta bort boost controller. Därefter kopplar vakuumledningarna och elektriska anslutningar kopplade till styrenheten.
4

Installera eftermarknaden boost controller i utrymme som tidigare ockuperats av fabriken styrenheten. Använd fabriken monteringsverktyg för att säkra kontrollen på plats.
5

Anslut fabrik elkontakten till ingången på den nya boost controller. Därefter ansluter vakuumledningarna till de tre portarna på boost controller. Port 1 bör anslutas direkt till sugledningen medan port 2 skall anslutas till den interna övertrycksventilens ställdon linje. Slutligen bör Port 3 vara ansluten till högtrycks-boost linje.
6

Säkra vakuumledningarna anslutna till överladdreglerenheten på plats med plasten zip tid.
7 < p> Sätt tillbaka luckan över nya boost controller och stänga bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87424.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.