Vad finns vissa problem med Street Hawk Ljus Bars?

Street Hawk ljus barer är röda, vita och blå blåljusen, även känd som körsbär, som används av vissa städer på polisbilar men mer ofta på privata säkerhetsföretag fordon. Systemet bör endast installeras på fordon som används för säkerhets-och nödsituationer, med en gata Hawk ljus bar för att skapa bilden av en brottsbekämpande fordon är ett brott. En liten styrenhet i Fordonets hytt styr Street Hawk ljus bar. Lös anslutning

Ett vanligt problem med Street Hawk ljus barer är en lös anslutning. The Street Hawk får ström och ingående kontroll från styrenheten, om kablarna som förbinder de två blivit lös eller nött, kan funktionaliteten minskar. Undersök anslutningarna på styrenheten och ljus bar för lösa anslutningar, och dra åt vid behov. Undersök ledningarna för snitt i plast skyddande höljet och trådarna själva.
Glödlampa

lampor i Street Hawk Light Bar är hållbara, de varar inte evigt. Om en lampa går, ut att ersätta det är inte svårt. Byte glödlampor finns Street Hawk (se länk i avsnittet Resurser). Enheten kräver flera olika lampor. De flesta lampor är 12,8 volt, 55 watt halogenlampor. Men pröva den schematiska som medföljde Street Hawk enheten att avgöra vilken modell nummer behöver bytas.
Skadade Control Module

tiden styrmodulen kan skadas. De flesta av skadorna inträffar inte inne men på det yttre höljet och knappar och reglage på enheten tack vare konstant och tuff användning. Street Hawk erbjuder utbytesenheter kontroll samt knappar ersättning och NOBS. Byta NOBS och switchar är enkel, helt enkelt öppna enheten med en skruvmejsel, bänd loss den gamla trasiga nob och ersätta den med en ny
Dead Speaker

Vissa. Street Hawk Light Bar modeller levereras med en 100-watts högtalare, som används som en högtalare och siren. Talaren kan lätt skadas på grund av hård belastning och exponering för elementen. Även om högtalaren är skyddad, inte påverka fuktiga, fuktiga miljöer och extrema temperaturer det och kan skada den. Till exempel kuststäder har mer salt i luften, vilket så småningom kan korrodera högtalaren. Street Hawk erbjuder ersättning högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87440.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.