Hur Wire en Växla till Lock Up momentomvandlaren på en 700R Växellåda

lock-up på 700R4 växellåda styrs av TCC solenoiden. När solenoiden är aktiverad, är vätska appliceras på momentomvandlarkoppling, skapa låsning och en direkt koppling mellan motor och växellåda. Denna funktion är ofta styrs av bilens dator när vissa villkor är uppfyllda, men detta kan kringgås, och en strömbrytare kan användas för att styra låsning momentomvandlare när föraren vill. Saker du behöver
fordonsramper
Skyddsglasögon
Stor dräneringskärlet
hylsa och spärrskaft satt
10 kvarter amp säkring och säkring
16-gauge wire
Vippströmställare
Filter och packning får
Liten momentnyckel
buntband
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
kan få tillgång till TCC Solenoid
1

Kör bilen på bil ramper, lägga den i parken, och ställa nödbromsen. Sätt på skyddsglasögon och placera en stor tråget under överföringen pan.
2

Lossa överföring pan bultar fyra eller fem varv vardera, och försiktigt bända ner på kanten av överföring pan, var försiktig för att förhindra varje böjning eller skevning. Låt så mycket vätska som möjligt för att dränera från den brutna förseglingen mellan sändning och överföring pan.
3

Placera ena handen stadigt på transmissionen pannan och håll den i växellådshuset. Avlägsna skruvarna överföring pan för hand och sakta sänka pannan ner i stora tråget. Ta ut filtret genom att dra ner på det. TCC solenoiden är ansluten till ventilhuset av transmissionen..
Anslutning av magnetventil och Tätning Växellåda
4

Koppla bort den negativa och positiva polerna på batteriet Leta upp en kropp marken under bilen och fäst ena änden av 16-gauge wire till kroppen marken. Kör jordkabeln genom överföring ledningar genomföringen och fäst den på den negativa sidan av TCC solenoiden.
5

Bestäm var vippan kommer att placeras inne i fordonet, och installera den. Anslut 10 blocket amp säkring (utan säkring installerad) till den positiva batterikabeln, och dra kabeln genom en brandvägg genomföringen, in i bilen. Fäst den konstanta delen av vippan.
6

Fäst 16-gauge wire till "on" läge vippströmbrytare. Dra ut kabeln genom gummigenomföringen i brandväggen och ner till sändningen. Rikta tråd genom överföring kablage genomföringen och fäst den på den positiva sidan av TCC solenoiden.
7

Montera det nya filtret i överföringen genom att försiktigt trycka upp den. Placera den nya packningen överföring panorera över transmissionen pannan, rikta alla hål. Tryck på ryggen överföring pan på transmission och dra åt skruvarna som håller fast pannan till transmissionen. Dra överförings bultarna till tillverkarens rekommenderade vridmoment med en liten momentnyckel.
8

Säkra alla 16-gauge wire på fordonet med buntband för att förhindra hängande tråd. Se till att vippströmbrytaren är i läge "off", och installera säkringen i säkringshållaren blocket. Lägg transmissionsolja genom överföring påfyllningsröret, kontrollera vätskenivån varje kvart för att förhindra överfyllning. Tillbaka fordonet ur bilen ramper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87460.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.