M45 Laser Blinder Monteringsanvisning

Även radar pistoler är fortfarande den vanligaste tekniken som används av brottsbekämpande att upptäcka speeders, användning av LIDAR (Light Detection and Ranging) vapen ökar. Dessa anordningar studsa en pulserande laserstråle utanför ett fordon och beräkna dess hastighet genom att mäta den tid det tar för den reflekterade strålen att återvända till källan. "Blinding" teknik, liksom Blinder M45, orsakar stopp i laserstrålen. De fyra transceivers monterade på framsidan av ett fordon skanna kontinuerligt för laser energi, lås på pulser och returnera en infraröd stråle till källan att förvränga laser receptionen. Hastigheten avläsning på laser pistol momentant ämnen, tillåta tillräcklig tid för föraren att anpassa hastigheten nedåt. Den Blinder M45-systemet består av fyra sändtagare, ett inre gränssnitt, en visuell och ljud larm, och en on /off knapp. Du behöver
Skruvmejsel
Tång
Visa Fler Instruktioner
en

bestämma den optimala platsen för mottagare på fordonets front. De bör placeras för att peka rakt fram, horisontella till vägen och parallellt med körriktningen.
2

Montera fästena på varje transceiver lådor med de medföljande skruvarna.

Billiga 3

Montera stationen konsoler och transceivers på framsidan av fordonet med hjälp av de medföljande fyra skruvar per transceiver.
4

Ta bort plastpluggen på utsidan av varje sändtagare . Sätt i den medföljande utjämning mätaren i öppningen. Justera attityden hos varje sändtagare i sitt fäste tills utjämningen mätaren visar att sändtagaren är helt jämn och horisontell till vägen. Ta bort utjämning spårvidd och installera pluggarna i varje sändtagare.
5

Hitta en lämplig plats för gränssnittet rutan i det inre av bilen. Montera inte gränssnittet under huven i motorrummet.
6

Dra singel, fyra-ledare från varje sändtagare till gränssnittet rutan och kontakten i utloppen på gränssnittet rutan 1 genom 4.
7

Montera alert laser ljud och varnings /strömlampan på en synlig plats i inredningen. Anslut den medföljande kabeln i "alert"-ingångarna på gränssnittet rutan.
8

Koppla den blå kabeln från gränssnittet rutan till auto mute på bilstereon, om sådan finns.

9

Anslut den svarta negativa kabeln från gränssnittet rutan till negativ jord. Anslut den röda plusledare
10

från gränssnittet rutan till on /off modul. Anslut förlängningen kabeln från switchen modulen en växlad 12-volts extra eluttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87462.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.