Hur man målar en sändning

Transmissioner är lika viktiga som motorn på din bil, men ofta glöms bort när det är dags att rengöra under huven. Transmissioner är tillverkade av stål och håller fettfläckar som är svåra att tvätta bort med en vattenslang. Det bästa sättet att få en snygg överföring och hålla den ren är att måla det. Med en målad yta, kommer din överföring se ut som nya. Saker du behöver
Motor avfettningsmedel
Stiff borste
Maskeringstejp
Hög värme måla
Visa fler instruktioner
1

bort överföringen från bilen och placera den på en växellådsfästet eller trasa. Du kan måla den medan den är monterad i bilen, men du kan inte nå hela dess yta.
2

Spray transmissionen med motorn avfettningsmedel. Låt avfettningsmedel blöt i fem minuter. Spraya den igen och använd en hård borste för att skrubba envisa fläckar områden. Skölj överföringen rent med vatten och låt den torka helt.
3

Place maskeringstejp över några hål och över toppen av varje bult på transmissionen. Måla huvuden skruvarna gör dem hålla sig till överföring, vilket gör dem mycket svåra att få bort vid en senare tidpunkt.
4

Spray transmissionen med totalt fyra eller fem tunna lager av hög värme måla. Låt varje skikt torka i 10 minuter före sprutning nästa skikt. Låt den sista pälsen torr för en hel dag innan du installerar om sändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87493.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.