Hur Forma Glasfiber Dash

En glasfiber dashboard inte är tillverkad av glasfiber ensam. Det är en instrumentpanel med en hård glasfiber beläggning. Vissa människor använder den här metoden för att ändra formen på instrumentpanelen som de lägger på glasfiber, och vissa lägg glasfiber på instrumentpanelen för att ändra utseende och konsistens av instrumentbrädan. Den minst komplicerade sättet att ändra instrumentpanelen är att ta bort th e original instrumentpanel från fordonet och använda det som bas för glasfiber streck. Saker du behöver
skruvmejsel
Crowbar
SPACKEL
200-slippapper
mjuka trasor
Arbete handskar
fiberglasmatta
Saxar
glasfiberharts
Paintbrush
metallrulle
Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet i bilens huva genom att ta bort den negativa kabeln och sedan den positiva kabeln. Koppla bort alla kablar som leder från bilbatteriet till instrumentbrädan.
2

Ta bort alla skruvar som håller instrumentpanelen på plats. Skruva loss ratten från fordonet. Ta instrumentbrädan ur bilen genom att försiktigt bända loss den från karossen med en kofot. Addera 3

Ta bort alla lock från instrumentpanelen med en metall spackel. Sand instrumentbrädan med 200-slippapper. Torka bort damm med en mjuk trasa.
4

Sätt på arbetshandskar. Placera glasfiber ark över instrumentbrädan. Överlappar kanterna med ungefär en halv tum mellan lakan. Skär glasfiber med sax för att passa konturen på instrumentbrädan. Ta bort glasfiber och ställ den åt sidan.
5

Coat instrumentbrädan med en beläggning av harts. Placera glasfiber ark över instrumentbrädan. Rulla en metallrulle över glasfiber arken för att eliminera eventuella luftbubblor.
6

Blöt toppen av glasfiber med en annan beläggning av harts. Låt massan torka i två timmar. Placera en tredje beläggning av harts över den andra beläggningen. Låt massan torka i 24 timmar. Placera ett andra skikt av mattor över det första genom att följa steg 4 till 6.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87496.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.