Hur Glasfiber en Eclipse Dash

Ändra instrumentbrädan i din Mitsubishi Eclipse kommer verkligen göra det sticker ut från resten. Förmörkelser är en mycket populär bil att modifiera, men mest bara koncentrera sig på de yttre ytorna, eller kanske färga interiören. Fiberglassing strecket tar din resa till nästa nivå. Tillämpa glasfiber är inte så svårt som man kan tro, och under loppet av en helg kan du förvandla din Eclipse från lager till super anpassade. Saker du behöver
Plastfolie
Sandpapper Tape
(olika gryn) katalog Avfettaren
brukskniv
Expanderande skumspray
Glasfiber duk
Pensel
epoxiharts och härdare
spackel
gummi spatel
Visa fler instruktioner
1

tejpen samtliga ytor på instrumentbrädan och inredning du inte vill glasfiber, sedan lägga ett plastark över ytorna av interiören du inte vill bli smutsig. Fiberglassing innebär en betydande mängd av slipning vilket kommer att skapa en massa damm. Se till att alla ytor i bilen är tillräckligt täckta innan du fortsätter. Ytan på instrumentbrädan som du planerar att fästa glasfiber att använda några 80 papper grus sand
2

Sand. Skär bort eventuella delar av instrumentpanelen med hjälp av en mattkniv som behövs. Följ slipning med en rengöring med avfettningsmedel rengöringsmedel och en mjuk trasa. Detta kommer att hjälpa skummet och epoxi för att ansluta sig till instrumentbrädan.
3

Applicera ett skikt av expanderande skum över ytorna på instrumentpanelen du vill ta upp. Expanderande skum kommer att följa instrumentpanelen vinyl, sedan härda, men kan lätt formas med sandpapper ger en perfekt yta för att tillämpa glasfiber till.
4

Form skiktet av expanderat skum med hjälp av några 80 papper grit sand . Om du av misstag tar bort för mycket skum, bara tillämpa ett annat lager, vänta tills den hårdnar, sedan re-form.
5

Lay ark glasfiber duk över den härdade och formade expanderat skum, blanda din epoxiharts och härdare i enlighet med tillverkarens anvisningar. Måla epoxi på glasfiberväv jämnt, se till att tyget är genomgående våt och att alla luftbubblor trycks ut med pensel. Tillåt 24 timmar för glasfiber och epoxy att bota och härda.
6

Blanda din kropp spackel och aktivator enligt tillverkarens anvisningar. Applicera filler över de härdade glasfiber att släta ytorna av det, och i ytorna på instrumentpanelen. Body fyllmedel är mycket lättare att forma än härdade glasfiber.
7

Sand och släta ner kroppen filler med några 200 papper grus sand följt av några 440 grit papper till slut ytorna på det. Täck glasfiber delar med ett nytt skikt av vinyl eller läder, eller prime och färger som du önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87513.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.