Hur man installerar en turbo på en Focus

Ända sedan bildandet av bilen, har bil hobby funnit behovet av att öka hästkrafter, acceleration och toppfart på sitt fordon. Ford Focus entusiaster är inget undantag. För den genomsnittliga, vardagliga förare, är Ford Focus bra precis som den är tillverkad: Naturligt aspirerade och 100% lager. Men för dem som vill lägga lite prestanda till sin ritt, är en turboladdare det bästa sättet att gå. Turbo kit är lätt tillgängliga från många eftermarknaden tillverkare och anses vara en av de bästa bolt-on uppgraderingar en bil entusiast kan utföra. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Ordet jack
Jack står
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Wrench set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
Förbereda för installation
1

höja fordonet i luften med domkraft. Placera fordonsindustrin pallbockar under främre rambalkar i fordonet, och sänk bilen ner på pallbockar. Skaka fordonet för att säkerställa den vilar säkert på pallbockar.
2

Lossa avgasröret stuprör från aktiemarknaden avgasgrenröret genom att ta bort två flänsmuttrarna med socket och ratchet set. Skruva ut alla skruvar och muttrar som fixerar grenröret lager avgaser till motorns huvudet med socket och ratchet set. Ta grenröret lager avgaser och kassera det som det inte längre kommer att behövas.
3

Lossa insugningsröret från intag rutan med socket och ratchet set. Ta bort luftfiltret rutan och eventuella extra intag luftslang, med hylsa och spärrskaft set för att avlägsna eventuella fästskruvar. Kasta rören stock intag och filter box eftersom dessa inte längre kommer att behövas.
4

Placera huvudet packningen på turbo redo avgasgrenrör och håller den på plats. Placera turbo redo avgasgrenrör på huvudet och trä avgasgrenrör bultar genom grenröret och in i huvudet. Dra avgasgrenrör bultar med socket och ratchet set. Placera turbo packningen på turbo flänsen på grenröret och ställ in turbon på plats. Trä turboladdare bultar på plats och säkra lås fast med socket och ratchet set.
5

Lay under fordonets front och vägleda avgasgrenröret nedåt rör på huvudet utlopp för hand. Trä flänsen muttrar på de mångfaldiga bultarna och dra åt med hylsa och spärrskaft set.
6

Anslut turbo inloppsröret till insugssidan av turbon och dra åt ordentligt med skruvmejseln set. Fäst konen filtret till slutet av intaget röret och dra åt med skruvmejseln set. Fäst turbo slangutlopp intag till utgången på turbon och dra åt ordentligt med skruvmejseln set. Fäst insugningsröret till insugningsröret på motorn och dra åt klämman med med skruvmejseln set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87526.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.