Hur man installerar ett Hallman Pro Boost Controller

Turboladdade fordon är populära eftersom de kan producera stora mängder hästkrafter med små och bränslesnåla motorer. Medan ett stort antal elektroniska boost controllers finns, manuella boost controllers som Hallman Pro kan buffra turbo snabbare och ger föraren tillgång till mer makt. Även turbomotorer är komplexa, finns gott om stöd dokumentationen tillgänglig för att göra installationen av Hallman Pro boost controller enklare. Saker du behöver
Laddtrycksmätare
Aftermarket luftintag
Eftermarknad luftfilter
Eftermarknad avgaser
Olja
Vakuum mössor
vakuumlinje
buntband

Visa mer instruktioner
1

säkerställa att fordonet på vilken boost controller kommer att installeras har ett högt flöde eftermarknaden avgassystem och eftermarknad luftintag och filter. Intaget och ändringar avgaser kommer tillåta fordonet att "andas" ordentligt och bättre dra nytta av det uppsving styrenheten.
2

Bekräfta att en eftermarknad boost mätare installeras i stället för fabriken Laddtrycksmätare. Factory boost mätare är inte korrekt och kan i-rapportera mängden uppsving som används. Detta är problematiskt eftersom för mycket boost kan skada motorn.
3

Öppna bilens huva och hitta fabriken turbo. Därefter identifierar ställdonet wastegate kopplad till turbo. Konsultera fordonets dokumentation som turbo läge och utformning varierar, beroende på märke och modell av fordon.
4

Anslut boost controller till turbo och wastegate ställdon med vakuum linje medföljer controller. Anslut vakuum linje från boost hulling på överladdreglerenheten till uppsving källan. Anslut vakuum linje från wastegate hulling på överladdreglerenheten till vakuum porten på avfall grindmanövreringsorganet. Det kan vara nödvändigt att använda en liten mängd olja som glidmedel vid anslutning vakuumledningarna.
5

Säkra alla vakuumledningarna på plats med buntband och blockera alla öppna boost källor genom att fästa vakuum lock . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87530.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.