Hur man bygger en PVC Horn

En PVC horn är en luft induktion signalhorn för användning på en bil eller annat fordon. Elektriska horn arbetar utifrån en konstgjord ljud, medan en luft horn kan ge en högre och gällare larm på grund av den höga vibrationer av dess gummimembran. De flesta PVC kompressortuta drivs med tryckluft, men ett väl konstruerat PVC-röret horn kan aktiveras med endast en persons andedräkt. PVC och en gummiballong är de primära faktorer i sin konstruktion. Saker du behöver
Måttband ruler
Bågfil
2-tums schema-80 PVC-rör
Borrmaskin
3/8-tums metall tryckluftsanslutning
PVC lim
Heavy gummiballong
Sax
2-tums stål bandklämma
Skruvmejsel
Motorolja påfyllningstratten
Silvertejp
Air kompressor
5-gallon tryckluftstank
1/2-tums tryckluft touch-ventil
1/2-tums komprimerad flygbolaget
Visa fler instruktioner
1

Använd ett måttband, linjal och markör att bocka av en 8-tums bit PVC-rör. Använd en bågfil för att kapa röret.
2

Borra ett 1/2-inch hål i ena sidan av PVC-röret två inches från ena änden. Sätt i 1/2-tums metall tryckluft anslutningsventil, täckt med PVC lim i hålet och smeta mer lim runt armaturen.
3

Skär en 3-tums cirkel av tungt gummiballong material med en sax. Vira den över den motsatta änden av PVC-rör från luften anslutningen änden och dra åt. Skjut en 2-tums bandklämma runt och över bit av ballongen, och dra ner röret en halv tum. Dra bandet klämman med en skruvmejsel.
4

Skär den lilla änden av oljan tratten vid ungefär 1 1/2-tums diameter märke. OBS: Detta är inte en exakt mätning. Skjut den kapade änden av tratten i den öppna änden av PVC-röret tills rörets innerdiameter stoppar tratten. Markera tratten vid denna tidpunkt för insättning och skär resten, lilla änden av tratten med en bågfil. Sätt tratten, lilla änden först i den öppna änden av PVC-rör och linda den ordentligt med silvertejp.
5

Bifoga en 1/2-tums tryckluft touch-ventil till två stycken 1/2-tums tryckluftsledning. En del av luftledningen bör vara fem meter i längd och den andra ska nå kompressor. Fäst den korta änden till 1/2-tums luftventilen i PVC-röret. Fäst den andra änden av den andra längden av luftledningen till kompressorn.
6

Slå på kompressorn och låt det fylla 5-liters lufttank. När den når kapacitet, tryck spaken luftavskiljning på touch-ventilen och luften hornet ljuder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87581.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.