Hur man gör hemmagjord Beadlock Wheels

Beadlock fälgar är en specialiserad post för terränggående lastbil entusiaster. Designad för tunga vildmarken terräng, Beadlock fälgar är skyddsanordningar som används för att förhindra däckvulsten separera från fälgen. Normala road däck beroende på lufttryck för att hålla kulorna fästa hjulet. För särskilt förrädiska förhållanden, kommer vissa förare tömma sina däck under rekommenderade minimum däcktryck för att öka diametern på slitbanan som kommer i kontakt med terrängen. Låta att mycket luft ur däcket skulle kunna leda till bead separation och däcket glider av hjulet. Beadlock låser hjulen princip däcket på hjulet för att förhindra att detta händer. Saker du behöver
Stålfälgar
Beadlock ringar
svarv eller plasma cutter
Grinder
Måttband
Welder
Silikon
Bultar
Ratchet

Visa fler instruktioner
1

Skär bort den yttre kanten från stålhjul med en svarv eller plasma cutter. Följ längs yttre spår av pärlan så nära som möjligt.
2

Använd kvarnen att platta kanten jämnt innan du börjar svetsa beadlock ringen till den nyligen klippt hjulet.

Billiga 3

Mät den inre kanten för att vara säker på att kulan kommer att passa rakt till den inre beadlock ringen. Kontrollera att de två passar parallella och förblir även hela vägen runt.
4

Mät omkretsen av hjulet på fälgen för att kontrollera om ringen är centrerad och sitter tätt på hjulet.

5

häftsvets ett par fläckar på fälgen och kolla alla mätningar för att kontrollera att allt fortfarande är tätt in på plats. Om så är fallet, svetsa ringen till hjulet. För att säkerställa att det inte finns några lufthål, använda silikon för att täta svetsen avstängning.
6

Rengör och måla hjulet.
7

Mount däcket till det nya hjulet och centrera den på inre beadlock fälgen. Fäst yttre beadlock fälgen över däcket.
8

Slide bultar in i beadlock för att säkra inre och yttre kanter till varandra. Fäst maskinvara bultar för beadlock fälgar och dra åt dem stängde tillsammans, låsa däckvulsten.
9

Fyll däcket med luft och kontrollera eventuella läckage.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87673.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.