Hur man blir en Specialty Auto mekaniker

En specialitet bilmekaniker kan befalla en hög inkomst på grund av förekomsten av utländska och specialitet bilar på marknaden. Om du har en passion för specialitet bilar och en knack för att göra felsökning en konstform, kanske du har vad som krävs för att bli en specialitet bilmekaniker. Instruktioner
1

Bekanta dig med den standard datoriserade diagnostisk utrustning som används i verkstäder, liksom datoriserad utrustning installerad i nyare bilmodeller. Öka dina kunskaper med
2

de handverktyg som används i vanliga bilverkstäder. En bra start är att kolla företag som säljer dessa verktyg, såsom norra Tool och utrustning (se Resources nedan).
3

Starta din träning tidigt. Många gymnasieskolor erbjuder formella utbildningsprogram i auto mekanik. Du kan få mer information om gymnasieprogram på Automotive Youth Education service (se Resources nedan).
4

Förvärva formell mekanisk utbildning genom en yrkesutbildning eller teknisk skola som erbjuder ett omfattande program i bilverkstäder och underhåll. Beroende på skolan, kan program vara från 6 månader till 2 år. Kolla in ackrediterande kommissionen Karriär Skolor och högskolor Teknik (ACCSCT) för en lista över ackrediterade skolor (se Resources nedan).
5

Förbättra din läsning, dator och matematiska färdigheter för att hålla jämna steg med den senaste tekniska informationen och att kunna läsa tekniska manualer.
6

Bli en praktikant eller lärling för att skaffa sig nödvändig erfarenhet ofta krävs för jobbet som specialitet bilmekaniker. Det finns specialiserade kunskaper som förvärvats genom erfarenhet som inte får ingå i formell utbildning. Många arbetsgivare söker kandidater med 3 till 4 års erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94880.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.