Byta avgassystem på en Honda 400EX

En ny avgaserna kan göra en enorm skillnad för en Honda 400EX. Den kraft och bra ljud som vunnits från denna korrigering inte kan matchas av någon annan ersättning eller add-on. Men denna process, men ganska kort, kan vara relativt kostsamt. Saker du behöver
400EX kompatibel avgaser kitHeavy värme kisel
Visa fler instruktioner
1

Välj ett avgas kit som kommer att ge bästa effektklass och ljud för det sätt som du använda ATV. Avgassystem kit kan hittas på någon större motorcyklar och ATV leverans butik (se Resources nedan). Karmdelen bultarna
2

Skruva loss slangklämman som håller avgaserna bly på. Dra hela avgassystemet aggregatet från atv ramen och ut ur avgasporten.
3

Gnid en liten mängd tunga värme kisel runt slutet av dina nya avgas leads. Skjut leder in i avgasporten och skruva ledningen till dess ram fäste. Sätt tillbaka och dra åt slangklämman som tidigare var belägen på avgasporten.
4

igen gnugga en ljusmängd på kisel på inre spetsen av din nya avgassidan. Skjut detta till avgas leads, och klämma och skruva i. Se till att hela avgassystemet aggregatet är helt säker.
5

Har din ATV åter sprutas för nya avgas setup. Se avgas kit manual för detaljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94896.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.