Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Ford Mustang

Ford Mustang är populärt känd mer för sin makt snarare än dess bränsle körsträcka. Från starten var Mustang utformad för att vara en relativt billig bil som lätt kan anpassas för att passa en viss kunds smak. Trots att Mustang har alltid erbjuds med en sex cylinder, var den stora majoriteten av Mustangs utrustad med en rad av högpresterande V-8s. Men, bränsleeffektivitet någon Mustang, även de med V-6: or kan dramatiskt ökas med smärre modifikationer och regelbundet underhåll. Instruktioner
1

Byt luftfiltret med en högpresterande filter. Lager luftfilter fela allmänhet på sidan av försiktighet snarare än effektivitet. En motor behöver syre för att fungera, och det syre som kommer in i motorn måste först passera genom luftfiltret. Lager luftfilter är vanligtvis mer restriktiva än eftermarknaden enheter, vilket innebär att motorn måste använda mer energi för att dra luft genom ett lager luftfilter än en eftermarknad en. Många eftermarknaden luftfilter finns att filtrera luften lika effektivt som, om inte bättre än, stock enheter men kräver inte motorn att arbeta så hårt för att dra luft genom filtret. Byta till en kvalitet luftfilter kommer därmed att resultera i en ökning av bränsle körsträcka.
2

Uppgradera avgassystemet. Mest Mustangs var utrustade med mycket restriktiva avgassystem. Motorn måste passera avgaserna ur motorn och genom avgassystemet. Många Mustangs, även de som är utrustade med V-8s, samlades med en enda avgasröret. Användning av en enda avgasröret begränsar kraftigt motorer förmågan att avstå avgaserna. Genom att konvertera det enda system pipe avgassystem till en duell avgaser, kommer motorn inte arbeta så hårt, vilket resulterar i en ökning av kraft och bränsle körsträcka. Addera 3

Uppgradera tändsystemet till en eftermarknad elektriskt tändsystem. Tändsystemet är ansvarig för att tända luft /bränsleblandningen att motorn brännskador. Beståndet tändsystemet kan vara mycket olämpligt att effektivt antända denna blandning. Detta är särskilt problematiskt för äldre Mustangs som använde ett mekaniskt poängsystem distributörerna och svaga tändspolar. Installera en kvalitet eftermarknaden elektriskt tändsystem kommer att öka effektiviteten i motorn, vilket resulterar i bättre gas körsträcka.
4

alltid byta olja varje 3000 miles. Gammal olja, eller en låg oljenivå, minskar faktiskt verkningsgraden hos en motor. Denna förlust i verkningsgrad minskar miles per gallon bensin motorn måste konsumera för att nå en specifik punkt. Byta olja varje 3000 miles hjälper motorn att fungera smidigt, vilket förbättrar Mustang gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94914.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.