Hur man bygger en High Performance Small Block Chevy

Få ut mer kraft ur ett litet block Chevy motor är en av de bästa sätten att få mer glans ut ur fordonet. När det händer, är litet block Chevy prestanda grejer några av de mest billiga objekt i hela bilen eftermarknaden. Några uppgraderingar och det small block Chevy är redo att springa snabbare! Saker du behöver Review, komplett uppsättning fordonsindustrin verktyg
Motor byggnad manual
motor står
Visa fler instruktioner
1

Installera ett prestanda-system bränsletillförsel. Detta inkluderar både insugningsröret och förgasaren på motorsidan av saker, och ett högt flöde bränslepump är ett utmärkt sätt att få alla att gas till dem. Två mycket populära företag för insugsgrenrören är Edelbrock och Weiand, med Edelbrock och Holley styr förgasaren världen.
2

Installera ett högt flöde avgassystem. Detta inkluderar inköp rubriker och ett bra flödande ljuddämpare. Headers finns tillgängliga för små kvarter Chevy ansökningar från ett antal företag, men se till att vara fordonsspecifika vid beställning, eftersom varje rubrik är formad annorlunda beroende på tillämpning. Två populära val för ljuddämparen är Flowmaster och Dynomax, men en uppsjö av alternativ där ute.
3

Installera hög strömmande huvuden. Huvudena på en motor är det som tillåter den att "andas" vid de övre RPM nivåerna, och så att få hög flödesenheter kraftigt ökar makten. Två populära företag för hög prestanda, aluminium huvuden är Edelbrock och Dart, men flera företag erbjuder dem till det lilla blocket Chevy. Dessutom minskar införandet av huvuden aluminiumcylinder kraftigt i vikt, som bättre utnyttjar motorns kraft.
4

Installera en prestanda kamaxel. Kamaxeln är vad som kontrollerar lyftarna och öppnar både inlopps-och utloppsventilerna inuti cylinderhuvudena. Ju längre de är öppna per cykel, är det mer effekt kan göras. Därför lober på en prestanda cam möjliggöra mer tid, vilket kraftigt ökar makten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94928.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.