Hur man installerar fjärrlås

Remote Keyless posten är en funktion som är tillgänglig från fabrik på de flesta nya bilar. För dem som har fordon som inte är utrustade med keyless inresa, är den tillgänglig som en eftermarknad alternativ. Vanligtvis kommer eftermarknaden keyless inresa använder befintliga ledningar makt lås fjärrstyra bilens lås-och säkerhetssystem. Om fordonet inte var ursprungligen utrustad med makt lås, kan eftermarknaden ställdon tillsättas. Saker du behöver
Cordless DrillMultimeterWire fräs /strippersSolderSoldering ironElectrical tapeNylon slipsar tråd
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens viktigaste tändning sele. Denna sele kan hittas kör från tändningen cylindern. Använd en multimeter för att hitta den 12-volts batteri tråd, och den huvudsakliga tändningskabeln. Använd lod för att fästa keyless inresa enheter makt och leder tändning till dessa trådar. Löda båda anslutningarna, och täta anslutningar med eltejp.
2

lokalisera fordonet makt lås och kablar låsa. Dessa ledningar kommer sannolikt hittas i förarens kick panel. I de flesta fall kommer dessa trådar registrerar 12 volt på multimetern tills låset eller knapparna låsa trycks, vid vilken tidpunkt de kommer att visa en jord. Löd lås och kablar låsa från keyless inresa enheten till dessa trådar, och använd eltejp att isolera anslutningarna.
3

Hitta en ren metall yta i förarens kick panel för att jorda enhet. Om ingen ren metall hittas, skrapa färg från någon metallyta i kick panel, och fäst i marken, med hjälp av en ring terminal och en självgängande skruv.
4

programmera enheten enligt instruktionerna tillhandahålls. Det finns många programmeringsspråk alternativ, så programmera enheten att bäst passa behoven hos föraren.
5

Testa enheten för funktionen genom att trycka på låsa och låsa upp. Många fordon kommer att kräva två tryckningar på låsknappen för att låsa upp alla dörrar. Om detta är fallet, programmera enheten för "dubbel puls låsa." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94959.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.