Hur att förbättra hanteringen av en Ford Mustang

Den överväldigande majoriteten av Mustang-talet var endast avsedd att snabbt accelerera i en rak linje. Motiveringen var att hanteringen var ett viktigt inslag för sportbilar i stället muskelbilar. Som ett resultat tenderade mustang'sen att prestera väl tills fordonet hade förvandlas, i vilket fall det välbekanta skrikande ljudet av däcken lyft från marken nästan sötma som skall framställas. Även moderna Mustang handtag betydligt bättre sedan de tidiga modellerna, nästan alla Mustangs kan använda hjälp med hanteringen. Tack och lov, ger eftermarknaden ett nästan oändligt utbud av hantering av uppgraderingar för Fords Mustang linje. Saker du behöver
TiresFront och bak gungning barsLeaf springsCoil springsAftermarket chocker
Visa fler instruktioner
1

Byt lager däck med däck presenterar bredare slitbanan. Däck är en av de Mustang viktigaste komponenter för materialhantering. Smala lager däck har svårt att ta tag i vägbanan, särskilt vid kurvtagning i höga hastigheter. Detta beror på däckets liten ytarea. Öka däckets bredd med öka ytan och låta Mustang att vända vid en högre hastighet utan det välbekanta skrikande ljud som produceras av smala däck.
2

Installera större främre och bakre barer vingla. Vingla barer är utformade för att minimera kroppen flexa när Mustang vrids, speciellt vid höga hastigheter. Ju mindre diametern för krängningshämmare, desto större kroppen flex. För mycket kropp Flex minskar hanteringen eftersom däcken har en tendens att lyfta från marken på grund av kroppsrörelser. Ford tillverkade majoriteten Mustangs med relativt små vingla barer, så ökar storleken på vingla barer kommer att avsevärt öka Mustang hantering.
3

Sänk den bakre delen av Mustang att minska mängden luft som färdas under fordonet, och därigenom minska dra och Mustang tyngdpunkt. Mustangs kan sänkas genom att helt enkelt byta ut fjädrarna lager blad med bladfjädrar som funktionen flyttas om våren ögon. En omvänd fjäder öga har ett öga placerat nedanför bladfjädrar i motsats till ovanpå fjädrarna. Reverse öga fjädrar sänker typiskt en Mustang med 1 ½ ". Mid ögat fjädrar finns också, och generellt lägre fordonet 1" nedan beståndet höjd.
4

Sänk främre änden av Mustang genom att installera kortare och fastare spiralfjädrar. Eftermarknad skruvfjädrar sänker vanligtvis framsidan av Mustang med 1 ", och kombinationen av en lägre fjädring och fastare våren kommer att dramatiskt förbättra hanteringen.
5

Byt lager chocker med kvalitet eftermarknaden chocker. Shocks är utformade för att minimera effekterna av en ofullkomlig vägyta från insidan av fordonet. Lager chocker är ökända för att vara "mjuka", vilket innebär att när Mustang kör över gupp i vägbanan, har bilen en hyresrätt att studsa. Detta studsande effekt kan ge en mer komfortabel körning, men hanteringen är allvarligt nedsatt eftersom däcken inte kommer att kunna greppa vägen samt på toppen av bounce. Installera chocker som minskar denna studsande effekt, vanligen kallad "styvare" chocker , kommer att maximera Mustang förmåga att greppa vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94967.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.