Michigan Window Tinting Lagar

Varje stat har olika regler på fordonets fönster toning. I Michigan, lagarna reglerar något som kan påverka förarens siktlinje. Lagen kan verkställas av Michigan State Police och av någon polis eller sheriff avdelning. Krav

Ett fordon kan inte ha några tonade rutor om det inte har speglar på båda sidor av bilen, enligt Michigan State Police.
Hur toning kan appliceras

Fönster toning kan helt täcka endast de bakre fönstren i fordonet. På föraren och fönster passagerare och vindrutan, får toning endast tillämpas i toppen och kan inte komma ner lägre än fyra inches, enligt Michigan State Police.
Begränsningar

Enligt Michigan State Police, det finns inga särskilda krav på hur mörka eller ljusa fönster kan nyanseras. Den enda specifikationen är att toning inte kan överskrida en sol reflektionsförmåga 35 procent. Detta syftar på hur mycket ljus kan färdas genom fönstret färgton och hur väl föraren kan se.
Grunden bakom toning lagar

Enligt uppgifter från Michigan lagstiftande församling, är lagar om fönster toning och förbudet mot "dinglande ornament" i fordon för säkerheten för både förare och andra på vägbanan. Tanken bakom lagen är att hålla föraren vision klar. Addera medicinska behov

Michigan lagen tillåter förare med ett recept från en läkare eller optiker, som visar en medicinskt behov för mörkare fönster, för att ha både mörkare fönster och fullt toning på förar-och fönster passagerare. Emellertid är endast den person som innehar recept juridiskt tillåtet att köra fordonet.
Out-of-state Fordon Till Salu

Personer med fordon som är registrerade i andra stater, som får att resa genom Michigan, påverkas inte av denna lag. Det gäller bara för fordon som är registrerade i Michigan.
Konsekvenser för violators

Vissa poliser bär en enhet i sina fordon för att testa sol reflektionsförmåga fönster toning. Om någon påträffas i strid med lagen, kan han utfärdade en stämning, enligt Michigan State Police.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94983.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.