Hur du anpassar en Chrysler 300

Chrysler 300 är en utmärkt grund för en anpassad, tack vare sin fantastiskt, raka kanter styling och stor motor, särskilt i 5,7-liters Hemi skepnad. Det har också visat sig vara en populär modell, så det finns gott om eftermarknaden tillbehör till denna utpräglat amerikansk sedanmodell. Instruktioner
1

Installera större hjul och däck. De 300: s stora hjul öppningar kan ta betydligt större än original hjul. Större hjul minskar också den visuella massan av kroppen, till skillnad från vissa bilar, 300s faktiskt ser bra ut med 21-tums eller 22-tums hjul. För att öka greppet i hörnen, installera klibbigare däck på de större hjulen.
2

sänka fjädringen. Nästan varje produktions bilförmån från en lägre, styvare fjädring, så dike mjuka, stock suspension för vissa lägre fjädrar och styvare stötdämpare. Du kan antingen gå OEM (original equipment manufacturer) med Mopar fjädrar eller använd eftermarknads fjädrar från ett företag som Eibach. Matcha fjädrarna med en styvare uppsättning justerbara chocker så att du kan ringa in din ride inställning. Tänk på att 300s utrustade med höjdjusterbara bakfjädringen inte kommer att kunna använda sänkningsfjädrar.
3

Uppgradera bromsarna. Inga allvarliga trimmad bil är komplett utan en stor broms kit. Lyckligtvis för 300 ägare, erbjuder StopTech, en av de bästa broms tillverkarna i världen en stor broms kit för 300 som inkluderar större bromsok och rotorer, nya kuddar och rostfria bromsledningar. Om du vill behålla det billigare, kan du också helt enkelt installera mer resultatinriktade bromsklossar för bättre bromsförmåga och rostfria bromsledningarna för en bättre pedal känsla.
4

Öka hästkrafter i motorn. Oavsett om det är i V6 eller V8 Hemi skepnad, motorn på något 300-varianten kommer att gynnas av uppgraderingar som en mer friflytande avgaser, bättre luftintag och omprogrammeras ECU (elektronisk kontrollenhet). Inte bara kommer det att bli mer kraftfull, men det kommer att låta bättre också. För den verkligt makt hungrig men inget slår turboladdning eller överladdning en 300 för maximala hästkrafter vinster.
5

Uppgradera interiören. Installera ett Alcantara (ultra mocka) headliner, dörrpaneler och sätet skär är ett bra sätt att göra det inre av 300 en mycket mer välkomnande plats att vara. Du kan också installera ett omfattande stereo, pedaler alu och shiftknob.
6

Installera ett bodykit eller uppgradera utsidan. De 300: s styling tar väl kosmetiska uppgraderingar, oavsett om det är helt enkelt en eftermarknad mesh grill för att ersätta 300 s generöst tilltagna lager grill eller en hel kropp kit med olika främre och bakre stötfångare, sidokjolar och en bakre vingen. Har dessa delar installeras professionellt och målad av en body shop för att få bästa resultat från din investering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95090.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.