Hur man installerar ett kort Insug Ram Air på en Honda

Det enklaste sättet att få hästkrafter i bilen är att öka mängden luft som kommer in eller går ut ur motorn, Det finns massor av sätt att göra detta, men en populärt alternativ är att lägga ett luftintag. Det finns två populära typer av intag: kall-luft och korta rammluft. Kall luft kommer att få dig mer hästkrafter, men om du är OK med bara lite extra kraft och är mer intresserade av de pråliga effekterna av ett intag under huven, sedan en kort stötluft kommer att fungera alldeles utmärkt. Ännu bättre, de är lätta att installera. I det här fallet är projektet fordonet en 1998 Honda Civic DX, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Kort RAM luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på bilen och lägg i slangen stock intaget. Detta är en svart, plaströr som går från spjällhuset på baksidan av motorn till luftfiltret, monterat på fenderwell. Skruva loss alla plaströr med en platt skruvmejsel för att lossa slangklämmorna och en 3/8-tums Ratchet och uttag inställd på att skruva isär luftfiltret från stänkskärmen.
2

Sätt silikon koppel som kommer med korta stötluft kit på änden av kolven luftintaget röret med hjälp av en skruvmejsel och en slangklämma medföljer satsen. Sedan, klämma den andra änden på spjällhuset, med hjälp av en skruvmejsel och en slangklämma.
3

Bolt fliken som kommer ut av den korta RAM luftintag röret på fenderwell hjälp bulten och bussningen i kitet och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Detta kommer att stabilisera intaget röret, men tillåter att den böjs nog att den inte går sönder när motorn vridmoment.
4

Skjut luftfiltret på änden av insugningsröret och klämma den på röret med hjälp av en slangklämma som följer med kitet och en platt skruvmejsel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95095.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.