Hur man kan förbättra Diesel Power

dieselkraftverk uppgraderingar kan vara enkla eller komplexa och kan kosta allt från ett par hundra dollar hela vägen till tusentals dollar. Tillverkarna har dykt upp över hela landet för att producera ett brett utbud av delar för någon del av din diesel lastbil. Det finns mekaniska delar, elektroniska delar och uppgraderingar dator som kan öka effekt, vridmoment och potentiellt gas körsträcka. Att välja de delar som är rätt för din diesel bör grundas på två aspekter: budget och övergripande makt vinna. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Dataprogrammerare
luftintag
Visa fler instruktioner
Förbättra makten med elektronik
1

Välj makt programmerare som är inom din prisklass. Ström programmerare omprogrammera dieselmotorns dator för att öka bränsleflödet och motor timing, vilket ökar hästkrafter. Det finns många alternativ, inklusive Bully Dog, Banker Power Engineering, Smarty, och Produkter Edge. Priserna varierar från $ 200 till $ 1000 för top-of-the-line dator chips. De mest användbara marker inkluderar justerbara inställningar som tillåter dig att manuellt öka eller minska effekten. Dessa marker har faser som ska skärpa hästkrafter vinst med varje steg. Om ren makt vinna är allt du vill ha, sedan en programmerare är det bästa alternativet för att få hästkrafter i diesel.
2

Installera programmeraren in data port sitter under ratten. Alla fordonstillverkare placera datorn ingången på den här platsen. Matcha den kvinnliga porten av fordonet med hane adapter för programmerare. Vissa programmerare snäpper på plats, medan andra helt enkelt glida på plats. Addera 3

Program de inställningar du vill använda för ditt fordon. De flesta programmerare kommer att ge enkel att följa steg som kommer in däckstorlek, önskade effektökningen och bränsle förskjutning. Addera Luftintag Installation
4

Välj ett intag system som ger ökat luftflöde och ännu viktigare passar inom din budget. Titta på hur mycket luftflödet att intaget genererar samt mängden ökad makt att intaget kan producera. De flesta intag system för dieselmotorer kan producera ytterligare 10 och 15 hästkrafter.
5

Ta setup fabriken luften. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort slangklämmorna som håller fast luftslangen. Med klämmorna off, lossa luft sensorn från insugningsslangen.
6

Ta bort skruvarna som håller luften rutan i motorrummet. Beroende på motorn och göra av fordonet kommer platsen och antal skruvar variera. De flesta program kommer att ha tre eller fyra skruvar på toppen av luft rutan.
7

bort luften rutan och luftslang från fordonet. Sätt in det nya systemet luftintaget till motorn genom att följa tillverkarens instruktioner. Installationen kommer att börja med att installera den nya luft slang och anslutning av luft-sensorn till den nya slangen. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt slangklämmorna.
8

Installera den nya luften rutan i rätt läge och sätt tillbaka skruvarna som håller fast lådan i motorrummet. Sätt in luftfiltret i rutan och dra åt den med den medföljande slangklämma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95104.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.