Coilover Springs Instruktioner

Coil-over spring upphängningar för närvarande står på toppen av alla slag idag. Lätt att montera, justera och med död-enkel geometri kan coil-overs ta allvarligt sportiga köregenskaper till någon rida på en ganska kort tid. De flesta installationer kräver endast grundläggande handverktyg och ungefär en dag att installera. Förberedelse

Det första du kommer att behöva göra är att ändra din coil-over höjden innan installation. För att passa in i den minsta möjliga låda, nästan alla coil-overs kommer förinställd på sin lägsta markfrigång. Du kommer att vilja ställa dem till sin högsta höjd för installation. Det är mycket lättare att installera dina coil-overs på sin maxhöjd och justera bilen nedåt än det är att göra det tvärtom. Ta bara bort den gängade nedre fästet på dina coil-overs, och skruva fast dem igen tills de är engagerade för huvuddelen av minst 25 mm. För att underlätta anpassningen i framtiden, anser beläggning gängorna med några koppar fett.

Coil-over församlingar kommer att vara betydligt kortare än de ursprungliga stagen. Ride höjd åt sidan, eftermarknaden coil-over är styvare fjädrar innebär att uppskov kommer att komprimera mindre och inte kräver så mycket fjädringsväg.
Installation

nya coil- overs kommer att gå in exakt hur de gamla stagen kom ut. Innan du installerar den övre Suspension Mount, tillämpa en tjock ring av gemensamma silikontätningsmedel till botten av bilens fjäderben tornet där det kommer i kontakt med coil-over mount. Detta kommer att bidra till att avvärja gnissel och skrammel i framtiden. Skruva den nya coil-overs till bilen, och använd gärna en liberal mängd blå tråd-skåp. Detta krävs inte, men det är bra försäkring.

När du har coil-overs bultas fast i bilen, höja våren abborre låsringen med två varv för att förladda fjädern. Använd en domkraft för att höja den undre länkarm tills dess linjer bulthål upp med coil-over-talet. Sätt genomgående bult och dra åt den. Ominstallera krängningshämmaren end-länkar, styrning ändlänkar, hjulhastighetssensorer och bromsslangar om du har kopplat dem. Sänk bilen till marken.
Markfrigången

Markera den övre fjädern abborre med en tuschpenna för att hjälpa dig räkna rotationer. Nästa, rotera fjädern abborre s låsning krage med hur mycket du vill sänka bilen. Använd din satsens C-nyckel för att vrida den övre fjädern abborre nedåt tills den låses mot låskragen. När du fått markfrigången du gillar på ett hjul, mät avståndet mellan toppen av den övre fjädern abborre och botten av den övre fjädern mount. Detta ger dig mätningen våren höjd. Upprepa denna process på andra sidan, sänka fjädring tills att våren höjd matchar din mätning från den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95170.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.