Hur du anpassar en Hyundai Entourage

Hyundai Entourage minibussar gjorde sin debut 2007 som en sju passagerare 3,8-liters V8 personbil. Toppmodellen är utrustad med allt som behövs för att dra din familj runt. Den har lädersäten, en 13-talare surroundljud DVD utrustad stereo och hjul premie. Vad saknar är en sportig stil, adekvat hästkrafter, och en fullständig anpassningsbar suspension. Lägga dessa funktioner kan ge Entourage känslan av en sportsedan eller SUV som annars saknas i denna minivan. Saker du behöver
Hood scoop
Turbo
Luftfjädring
Visa fler instruktioner
1

Installera en huva scoop på motorhuven på minibussen. Lägga till en kropp panel som en huva scoop ger fordonet en ny, sportigare utseende. Mest huva skopor fästa huven via dubbelhäftande tejp så att de lätt kan tas bort om de inte längre ville ha. En huv scoop tar bara några minuter att installera med inga verktyg behövs. Hood skopor är lätt tillgängliga från de flesta eftermarknaden återförsäljare.
2

Installera en turboladdare att lägga hästkrafter. Den Entourage är utrustad med en relativt liten 3,8-liters V6-motor. Detta är mindre än de flesta SUV och medelstora minibussar. En turboladdare använder fordonets avgaser för att driva luft in i motorn för att skapa ytterligare hästkrafter. Detta kommer att ge fordonet mer acceleration hastighet och kommer att bidra till att ge den en sportigare känsla. Denna ändring anses större motorns arbete och du behöver oftast hitta en lokal verkstad som specialiserat sig på eftermarknaden hästkrafter uppgraderingar.
3

Installera ett kit luftfjädring. Detta ersätter chocker på Entourage och tillåter användaren att justera Air Ride inställningar för att styra mjukhet eller styvhet av bilens fjädring. Detta kan vara viktigt om minivan bär sin maxantal av sju vuxna. Använda luftkuddar tillåter dig att kompensera för vikten, och minskar därmed mängden av sag i suspensionen. Detta kommer att hålla fordonet nivå och mer lyhörda för styrning eftersom all vikt inte kommer att skjutas till baksidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95178.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.