Hur man gör en Corolla Go Faster

Toyota Corolla har varit en mycket populär bil bland ägare som söker en praktisk, bränslesnål sätt att komma runt. Men medan Corolla får bra gas körsträcka och är en mycket pålitlig transportsätt, med undantag för ett fåtal prestanda versioner som Corolla FX-16, hastighet och prestanda har aldrig varit denna modell starka sida. Det finns flera sätt att göra en Corolla snabbare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Liksom de flesta bilar har Toyota Corolla en restriktiv låda lager luft. Genom att ersätta det med ett mer friflytande kallt luftintaget, kallare, är tätare luft som levereras till motorn, gör det möjligt att göra mer ström. Motorn kommer också att låta bättre.
2

Uppgradera avgassystemet. Byt den lilla avgas diameter lager med en större diameter prestanda avgassystem och ljuddämpare. Dessa finns tillgängliga från flera företag.
3

Byt lager och restriktiva gjutna grenrör med en mer lättflytande rörformade header. Ett rörformat header har större inre passager och smidigare konstruktion som uppmuntrar snabbare luftflöde från avgaserna när de lämnar motorn. Ju snabbare motorn kan bli av med förbrukade avgaser, desto mer ström den kan göra.
4

Installera en uppsättning underväxelns remskivor för tillbehör som generatorn som är remdriven. Dessa skivor är lättare än beståndet remskivor och frigöra extra hästkrafter genom att minska tjuvanliggning att de tunga, stock delar skapar.
5

Byt lager svänghjul med en ljusare prestanda svänghjul. En lätt aluminium svänghjul fungerar på samma princip som underväxelkopplingen remskiva genom att minska effektförbrukningen-råna dra. Beståndet svänghjul på en Corolla är relativt tung, så frigör varvtal och hästkrafter med ett lätt svänghjul.
6

Installera högre övervarvning kamaxlar. Performance kammar tillåter motorn att rev högre och producera mer kraft tack vare mer extrema lyft och duration skapad av re-profilerade kamaxel lober.
7

Turbo eller överladda motorn. Detta är den absolut bästa vägen att gå om du vill massiva hästkrafter vinster. Tvingad induktion är metod som tvingar mer luft in i motorn och resulterar i dramatiska makt vinster. En turbo eller kompressor bör installeras av en professionell butik för att säkerställa tillförlitliga resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95180.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.