Hur man gör en Geo Prizm Faster

Geo Prizm är känd mer för sina kompakta mått och sparsam bränsleeffektivitet än det är för prestanda och hastighet. Vissa ägare men kan hitta Prizm bedrövligt underpowered och regelrätt långsam och kanske vill hitta en lösning. Lyckligtvis finns det några sätt att göra en Prizm snabbare som inte involverar att köra bort det närmaste klippan. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Beståndet intag på en Prizm är relativt restriktiv. Byte av intaget med en kall luftintag som ger extra tät, kall luft till Prizm motor och öka hästkrafter.
2

Byt lager avgaserna med en större diameter prestanda avgassystem. Ta din Prizm till en ljuddämpare butik och ha dem att installera en två-tums diameter avgassystem, parad med en friflytande turbo ljuddämparen. Detta kommer att frigöra några mer hästkrafter ur din Prizm motor och hjälpa bilen att låta bättre.
3

Uppgradera suspensionen med prestanda chocker och sänkningsfjädrar. En snabbare bil inte bara gå fortare i en rak linje, men snabbare runt hörn också. Sänka din Prizm sänker tyngdpunkten och de prestanda chocker och fjädrarna kommer att minska krängning.
4

Uppgradera bromsarna. Det finns inte en massa broms alternativ för en Prizm, men att installera över borrade skivor hjälper bromsarna sval samtidigt som prestanda bromsbelägg kommer att öka din motståndskraft.
5

Installera prestanda däck. Ersätta den ursprungliga ekonomin däck med klibbigare prestanda däck kommer också att göra din Prizm snabbare i hörnen.
6

Ljusare det. Ett område som ibland förbises i jakten på att göra en bil snabbare är den teknik för att lätta det att öka effekten i förhållande till vikten, vilket är hur mycket hästkrafter bilen har i förhållande till sin vikt. Mindre vikt och mer effekt är naturligtvis bättre. Börja med att byta ut beståndet, tunga säten med lättare ett stycke skålade säten. Efter att du kan få mer extrem genom att ta bort baksätet om de inte behövs, dörrpanelerna och även mattor. Tänk på att din Prizm lyx och komfort kommer att försvagas om denna metod används i stor utsträckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95181.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.