Programmering Anvisningar för Remote fob på en Acura MDX

Keyless inresa och fjärranslutna enheter start har blivit populära standard-och eftermarknaden alternativ för bilägare runt om i världen sedan 1990-talet. Den Acura MDX är bland de många Acura bilar utrustade med Keyless avlägsna möjligheter, och tillåter ägarna att på distans starta sin bil, kontrollera sina lås och pop deras stammar. Dessa fjärrkontroller kan köpas standard från en återförsäljare eller köpas från auto återförsäljare, och kan programmeras hemma utan någon typ av kompetens eller utbildning. Början programmeringssekvensen


Ta din Keyless remote och sitta i förarsätet på bilen. Se till att alla dörrar, fönster och stammen är stängda när du anger i bilen, och att du har tändningen i läge OFF. Sätt bilens nyckeln i tändningslåset med Keyless fjärrkontroll i handen.

Vrid nyckeln i tändningslåset till "On" eller "II" läge, vilket är två klick till höger när du sätter i nyckel, och ett klick till vänster om den slås antändningen av bilen på. Efter att ha lagt din nyckel i tändningslåset, förbereda att agera snabbt eftersom resten av de följande stegen för programmering måste varje vara avslutad inom ca fyra sekunder av den sista.
Programmera fjärrkontrollen

När du har din nyckel i tändningen redo att agera, tryck på "Lock" eller "Lås upp"-knappen på din keyless fjärrkontrollen en gång för att påbörja programmeringen. Rikta fjärrkontrollen mot den nyckellösa mottagarenheten (runt ratten) varje gång du trycker på en knapp på fjärrkontrollen.

När du trycker på knappen, vrida om nyckeln i tändningen till läget OFF, och sedan tillbaka till den position inom fyra sekunder. Igen tryck och släpp lås eller lås upp-knappen på fjärrkontrollen, och cykla tändningen till av och på läge igen. En sista gång, trycker du låsa eller låsa knappen och slå på tändningen igen och slå på (för tredje gången totalt).
Slutföra processen
< p> När du har cyklat tändningen för tredje gången, återigen trycka på en knapp på din Keyless fjärrkontrollen och vänta på att höra ljudet av dörren klicka när de låsa eller låsa upp. Återigen rikta fjärrkontrollen mot ratten och tryck på lås eller lås upp knappen.

Programmeringssekvensen nu kommer att vara färdig och kan nu synkronisera upp till tre fjärrkontroller till din mottagare. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen för att synkronisera den till bilen, och göra samma sak med någon annan fjärrkontroll som du vill programmera. Vänta tills låsen reagerar med varje avlägsen, och gå vidare till nästa. När du har synkroniserat varje fjärrkontroll, vrid tändningsnyckeln till och ta bort den från tändningen. Din programmering blir nu klar och du kan använda dina fjärrkontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95182.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.