Hur man installerar mattan i en lastbil säng

En lastbil säng, vilket är bra för dragande utrustning och förnödenheter, kan repas mycket lätt. Om du planerar att sälja bilen när som helst eller bara vill hålla sängen ser rent och snyggt, kan du överväga någon form av flaket liner. Medan en spray-on liner eller en inbyggd plast en finns alternativ, kan du titta in i en matta liner istället. Dessa liners fungerar precis lika bra som de andra och är ofta mycket mindre i pris. Saker du behöver
BedRug säng liner
Spray
bromsrengöringsmedel luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Beställ matta liner på nätet för att passa din lastbil säng. Ett par etailers att överväga är BedRug.com eller GaylordsLids.com. Heltäckningsmatta sängen liners kan variera i pris från $ 150 till $ 400.
2

Packa upp och rulla ut matta liner och lägga ut det i solen ett par timmar att torka. Att lägga liner i solen kommer att hjälpa platta ut eventuella veck i mattan.
3

Zip ihop bottendelen med de båda sidostyckena. När den placeras tillsammans, kommer detta att utgöra en stor bit av mattan.
4

Spray bromsrengöringsmedel hela lastbilen sedan rengöra sängen med en luddfri trasa för att ta bort smuts och sot som kan hindra kardborreband bilagor fastnar på sängen.
5

Dra av skyddspapperet från Kardborrknäppning och jämnt utrymme dem på sängen av lastbilen ca 6 till 8 inches isär längs botten och sidorna av flaket. Se till att det finns lika många bilagor på varje sida för att säkerställa en säker passform.
6

Placera stor bit av mattan i botten av lastbilen, tryck ner för att jämna ut sedan bifoga den till kardborreband. Kör dina händer längs mattan för att ta bort eventuella rynkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95190.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.