Hur du anpassar en Ford E-350

Den bästsäljande van i Nordamerika idag är Ford E-Series, håller nästan 80 procent av den stora van marknadsandel i hela landet. Standarden Ford E-350 är utrustad med grundläggande funktioner som framsätena vinyl hink, en tilt ratt, luftkonditionering och en AM /FM-radio. Även om standardutrustningen är hög kvalitet och tillräckligt för många förare, kanske du vill uppgradera din Ford E-350 med en eller flera av de många anpassningar som finns. Saker du behöver
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Börja anpassning av din Ford E-350 van genom att lägga till en andra raden bänk. Baksätet ger en mer rymlig och bekväm sittgrupp. Oavsett om du använder din van för den dagliga bilpool till skolan eller för att ge alla dina vänner en tur på kvällen kan du njuta av den utökade kapacitet på en andra raden bänk.
2

Installera en sex-högtalare CD-stereo i din Ford E-350. Din van är utrustad med en enkel radio, men att njuta av din privata samling musik-CD behöver du en CD-spelare i din van. Den sex-högtalare anpassad stereo omger dig med ljud och musik som ingen vanlig radio kan göra.
3

Installera E-350 strålkastare utlöses. Dessa skräddarsydda strålkastare förvandla intetsägande vanliga strålkastarna i en publikfriande ljusshow. Du och dina vänner kan dansa i takt till de pulserande lampor blinkar hela natten.
4

Installera ett nyckellöst system för inresa i din Ford van. Om du inte vill att bördan av en skrymmande, klingande nyckelring, kommer fjärrkontrollen keyless inresa förenkla ditt liv. Istället för att fumla med nycklar som kan böjas eller fastna i låset, låter keyless inresa du öppnar din van med att klicka på en knapp på din fjärrkontroll enhet, även på avstånd när du går mot din van.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95249.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.