Hur Anpassa Cadillacs

The Cadillac raden av fordon för 2010 års modell ingår Escalade, CTS, SRX, DTS och STS. Även om varje Cadillac kan anpassas på otaliga sätt, är high-end Escalade SUV den mest populära för att lägga till egna funktioner och göra förändringar till sin bas modell. Anpassade alternativ inkluderar DVD entertainment centers, professionella jobb måla, tredje part fälgar, modifiering av fordonets trim och fönster toning. Instruktioner
1

Tänk fabriksinstallerade anpassade alternativ. I ett försök att blidka lyxbil ägarnas önskan om det senaste och bästa anpassade funktionen, erbjuder Cadillac ett antal versioner av sina bilar och stadsjeepar. Den Escalade kommer i en lyx, premium och platina version. Den Platinum Edition tillägger 22-tums multi-ekrade kromade fälgar, LED-strålkastare, uppvärmda och kylda mugghållare och genuin olivolja aska och valnöt trim. För sin CTS serie av bilar, finns det CTS-V. Den lyxiga modellen har en 556-hästars motorn, en 10-högtalare Bose 5.1 surroundljud systemet, ventilerad och uppvärmd förare och passagerarplats och ett media system som innehåller en hårddisk för att spela upp mp3-filer.
2 < p> Lägg till anpassade fälgar. Det mest populära sättet att anpassa ett fordon är att lägga en high-end uppsättning anpassade fälgar. Företag som specialiserar sig på lyxiga fälgar inkluderar Bonetti, Gino, Lowenhart, Racinghart, Tenzo Racing Sport, 5Zigen och Vellano. För att hitta de senaste stilar av heta nya fälgar, plocka upp ett exemplar av DUB Magazine, nummer ett resurs för anpassade fordon information.
3

Ändra karossen. Det finns ett stort sortiment av modifieringar som kan göras till exteriör trim av Cadillacs. Dessa inkluderar stänkskärm nödraketer, främre förlängningar stötfångare, huva skopor, anpassade speglar, nya stötfångare, sidokjolar, anpassade galler, förlängningar avgaser och vertikala kit dörr. Hur du väljer att ändra din bil är en fråga om personlig smak och din fantasi. Det finns många prefabricerade byggsatser samt anpassade butiker kropp som kan konstruera kroppsdelar från scratch.
4

Lägg en high-end DVD-media-system. System kan installeras i instrumentpanelen, nackstöd eller i bilens overhead området. Om du har barn eller bara vill imponera på dina passagerare kan du skapa en mini biograf direkt i din Cadillac. Det finns även ett alternativ för satellit-TV med TracVision system som lägger DirectTV service till din bil.
5

Få dina fönster tonade. Om du vill stänga ute starkt solljus medan du kör bil eller helt enkelt föredrar att hålla en låg profil, lägga till egna fönster toning till din Cadillac. Har dina fönster tonade av ett företag känner till lagar för toning i ditt tillstånd.
6

Få en anpassad färg jobb. Om du vill att folk ska ta notis om din Cadillac, överväga en anpassad färg jobb i en färg som inte är traditionellt tillgängligt från bilföretaget. High-end auto organ butiker kan skapa en anpassad nyans av valfri färg och även måla den med en matt finish i stället för den traditionella glänsande päls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95250.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.