Hur du anpassar en Ford

Anpassa Fords kan vara mycket roligt eftersom du får skapa bilen av dina vildaste drömmar. Fords är stora bilar att anpassa eftersom många eftermarknaden delar passar bra i Fords. Du kan ändra de synliga aspekterna av bilen samt dess inre utrustning för att göra din resa smidigare och snabbare. Om detta är din knytnäve tid anpassa en bil, överväga att samråda med din mekaniker på vilka delar som fungerar bäst med din Ford modell. Saker du behöver
Nya hjul och fälgar
Coilovers eller sänkningsfjädrar
Body kit
Stereo
Aftermarket avgassystem
Nya bakljus
Visa fler instruktioner

1

Välj high-end hjul för din Ford. De bästa hjulen kommer att vara mellan 17 och 19 inches i diameter. Välj fälgar som har en Ford logotyp tryckt på dem. Folk kommer att ta notis om de stora hjulen med anpassade Ford fälgar.
2

Ge din Ford en sportig känsla genom att sänka sin tyngdpunkt med coilovers eller sänkningsfjädrar. Sänkningsfjädrar göra för en mer komfortabel körning eftersom du kommer att känna mindre gupp i vägen. Addera 3

Välj ut ett bodykit som är särskilt framtagen för din Ford modell. Det finns många bodykit alternativ för att göra din Ford ser mer sportig och elegant. Få bodykit professionellt målade och installerat om du inte har kompetens att göra detta själv. En kropp kit tillför ett nytt och unikt utseende på utsidan av bilen.
4

Köp en stereo som har högtalare, subwoofers, en förstärkare och en CD-spelare. Detta kommer att ge dig bättre ljudkvalitet än den stereo som medföljde bilen ursprungligen. En bra ljudanläggning kommer att vara minst 150 watt. Dessutom kan du ansluta en MP3-spelare och GPS till ljudsystemet. För att ge dina passagerare en uppgraderad upplevelse, lägg en DVD-spelare med skärmar monterade på baksidan av de främre nackskydden.
5

Installera eftermarknaden bakljus, såsom kolfiber bakljus, som används för en tonad effekt. Ett annat alternativ är att installera LED-lampor runt strålkastarna för att göra din resa ännu mer färgglad.
6

Förbättra din bils prestanda genom att installera en eftermarknad avgassystem. Ett eftermarknaden avgassystem kan göra din sportigare bil ljud. Dessutom kan vissa eftermarknaden avgassystem förbättra luftkvaliteten och utsläpp.
7

Färgton fönstren på din Ford. Mörk nyans ger bättre skydd från solen än ljusare nyans. Däremot är det svårare att se ut fönstren på natten när mörkare färgton används så ha det i åtanke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95252.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.