Hur man gör en E46 M3 Louder

BMW E46 M3 är allmänt anses av många vara en av de ultimata versionerna av M3. Det är långt snabbare än E36 M3 som föregick den och lättare och sportigare än den lyxigare, V8-drivna E90/92 version som efterträdde den. I lager formulär, E46 M3 erbjuder också stark utveckling, men liksom många serietillverkade bilar, är M3: s avgasljud lite mer lugn än många ägare vill. Flera sätt finns för att göra en M3 starkare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en mer lättflytande ljuddämparen. Beståndet M3 Ljuddämparen är utformad för att dämpa ljudet av motorn i stället låta det höras. Installera ett rostfritt stål ljuddämparen från ett företag som Magnaflow kommer att fördjupa avgasljud och gör det starkare. Installera en ljuddämpare på en high-end bil som M3 kräver specialverktyg. Det här jobbet bör överlåtas till en professionell ljuddämpare shoppar.
2

Byt lager avgaserna med en full-prestanda avgassystem. Detta tar friflytande ljuddämparen metoden till nästa nivå. Byta systemet lager avgaserna med en större diameter avgaser (tillverkad av rostfritt stål, om du föredrar det) kommer att frigöra M3 motor not. Du kommer också att få en märkbar mängd hästkrafter med denna modifikation. Du kan installera en prestanda katalysator för ännu mer ljud och prestanda. Liksom ljuddämparen installation, bör denna ändring utföras av en professionell bekant med modifierande m3s.
3

Installera eftermarknaden rubriker. En uppsättning avstämda headers i stället för lager M3 grenrör gör en stor skillnad i ljudet samt makt. Tubular rubriker har tunnare väggkonstruktion samt större och mjukare inre väggyta för optimal andning och prestanda. Om du kombinerar huvuden med en större diameter avgassystem, kommer din M3 låter förmodligen mer som en racerbil än en gata bil.
4

Installera en kall luftintaget (CAI). Beståndet M3 luftskåpet är relativt restriktiv. En kall luftintaget har en större luftfilter och mer lättflytande slang. Även den primära fördelen med en CAI sättes prestanda från tillsatsen av tät, kall luft till motorn, kommer en CAI fördjupa intag motorljudet som det andas in mer luft. Installera en CAI behöver ta bort rutan lager luft och installerar CAI i sitt ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95443.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.