Hur gör jag Remote Starta en Pontiac G6 ?

Den Pontiac G6 , som infördes 2003 som den nyare versionen av Grand Am , har ett antal av samma teknik och kapacitet som sin föregångare . Bland dessa finns möjligheten att fjärrstart bilen inifrån ditt hus eller ens ett par hundra meter bort , i ett kallt eller snöigt parkeringsplats . Fjärrstart bilen kan göras i steg om 10 minuter , vilket möjliggör extra säkerhet och bekvämlighet . Instruktioner
1

Se till att du bilen är avstängd och knapparna är ur tändningen . Tryck och släpp " Lock " -knappen på fjärrkontrollen starter .
2

Vänta lås till cykeln och håll på "Start " -knappen på fjärrkontrollen tills bilens lampor blinkar och motorn startar . Vid denna punkt , kommer motorn gå i 10 minuter på egen hand .
3

Tryck på " Lock " -knappen igen och håll på "Start " -knappen efter 10 minuter för att starta motor för en andra gång . Du kan också skriva in din bil med din tändningsnyckel och vända bilen på manuellt medan automatiska starter är igång eller när den har stängts av .
4

Tryck på " Lock " -knappen på fjärrkontrollen medan automatiska starter är fortfarande igång och håll på "Start " -knappen igen för att stänga av motorn innan 10 minuter förflutit .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95509.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.