Hur man gör Avgas Quieter

Avgassystemet av ett fordon utför avgaserna ut ur en förbränningsmotor. Avgaserna är vanligtvis transporteras genom en katalysator till en ljuddämpare, varefter de ut genom avgasrör. Katalysatorn använder höga temperaturer för att minska skadliga gaser från att avges av förbränningsprocesser. Ljuddämparen använder ljud resonans och eventuellt ljuddämpande material för att minska eller förändra ljudprofil av avgassystemet. Avgasröret släpper gaserna och är den främsta platsen för utgående ljud. Dämpande ett avgassystem kräver förändring av beståndsdelar i avgaserna eller begränsning av ljudvågor till fordonets förarhytt. Saker du behöver
ljuddämpare
Exhaust wrap
resonated avgasröret
ljudreduceras ark
Visa fler instruktioner
1

installera en annan ljuddämparen. Ljuddämparen är den punkt där avgaserna konvergerar och fysiskt kan dämpas eller minskas genom förbryllande och kammare. Chambers låta ljudvågorna att reflekteras, dämpade och kolliderade, vilket minskar totala ljudet. Om du kör ett dubbelt avgassystem (där avgaserna ut från motorns cylindrar delas ned två banor), kan du porta avgaserna in i en dual-i ljuddämparen. Avgaserna ljud i en dual-in ljuddämparen kommer att kollidera och mellow det totala ljudet. Välj en ljuddämpare för att minska bullret utgång.
2

Linda ljuddämpare med ljuddämpande hög temperatur wrap. Exhaust wraps med ljuddämpande förmåga kommer att minska de vibrationer som överförs till fordonet och kan hjälpa till att dämpa det ljud som är tillåtet att resa till avgasröret.
3

Installera ett skikt av ljuddämpning kuddar i kabinen på fordonet. Materialarken utformad för akustiska dämpning minskar externa vibrationer och ljud. Installera akustiska dämpande material under mattan skiktet, i dörrarna och mellan metallytorna och någon stoppning. Akustiska dämpande material inte bara dämpa avgas ljudet i kabinen men också minska vägbuller och klarlägga inre ljud.
4

Installera en resonans slutrör. Resonans tips är fodrade med glasfiber eller annat ljuddämpande material och installeras på avgasröret. Ljudvågor passerar genom resonans spetsen absorberas av fodret och minska den totala ljudet av avgaserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95512.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.