Hur man använder HID Ballast Mount

HID strålkastare använder Xenon inerta gaser för att producera en högre intensitet ljus än vanliga halogenstrålkastare. Halogenlampor använder en annan typ av gas och på grund av sin konstruktion kör extremt varma. HID lampor är en förbättring i både strömförbrukning och ljusstyrka. Reaktorer används för att antända HID lampa och hålla en jämn mängd ström under drift. Utan en barlast, skulle den elektriska laddningen i en HID lampa ökar ständigt, vilket leder till LAMPFEL. Reaktorer är lika mycket en prestationshöjande som högre utsläpp, lägre energiförbrukning HID strålkastare själva. Saker du behöver
Phillips
skruvmejsel Montering skruvar
Dubbelsidig
tejp
Visa fler instruktioner
1

Installera HID lampor i en projektor bostäder. Vrid HID lampa 1/8 varv medurs för att låsa fast den.
2

Montera ballast i-linje mellan HID strålkastare och strömkällan. Ballasten är en liten låda, ofta med skruv flikar, som ofta levereras med dubbelhäftande tejp. Installation platser beroende på den aktuella fordonstypen, men är i allmänhet nära ljuset bostäder.
3

Säkra ballast till sin monteringsytan. Dubbelsidig tejp fungerar bra. Buntband är också användbara för att säkra ballasten till kablar eller olika platser i motorrummet.
4

Fäst ballast direkt till strömkällan /batteriet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95577.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.