Hur att byta batteri i en Remote Starter

Fjärrstart system kan ge ett extra lager av bekvämlighet till din bil genom att du kan starta motorn genom att trycka på en knapp på en liten elektronisk nyckelbricka. När utbudet av fjärrkontrollen förrätt fob minskar, kan du ta det som ett säkert tecken på att batteriet behöver bytas. Byte av batteri i en avlägsen starter fob kan göras på mindre än 10 minuter. Vanligtvis måste du åter synkronisera fob perifera starter till din bil efter varje batteribyte. Saker du behöver
optisk-sized slitsad skruvmejsel
plast nål-näsa pincett
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Undersök remote starter elektronisk fob att hitta spåret där de två halvorna av fob möts.
2

in en slitsad optisk-sized platt skruvmejsel i spåret och bända isär de två halvorna av den fjärrstyrda startmodulen fob.

3

Leta fob batterifack, slå över litet kretskort, om det behövs. Handtag kretskortet med ett par av plast nål-näsa pincett för att undvika att vidröra kretsarna med fingrarna. Ta det använda batteriet ur batterifacket och kassera den.
4

Snap ett nytt batteri i batterifacket på fjärrkontrollen förrätt fob. Många avlägsna starter fjärrkontroller använder CR2032 batterier, men du bör kontrollera vilken typ av batteri din elektroniska fob använder innan de köper en ersättare.
5

Flytta alla demonterade fob komponenterna. Kläm fjärrkontrollen starter fob mellan fingrarna att knäppa bitarna ihop igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95734.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.