Hur man använder en CB Frequency Counter

Medborgarens band eller " CB " radio fungerar i ett fordon för en räckvidd på upp till fem miles mellan fordon , eller upp till 10 kilometer från ett fordon till ett hem eller företag som har en inomhus enhet som kallas en " basstation. " En radio operatör kan välja mellan 40 kanaler som sänder mellan 5 MHz och 30 MHz . Även om kanalerna har inga justeringar , många operatörer använder en CB frekvensräknare för att övervaka de frekvenser på en digital display . Instruktioner
1

Installera CB frekvensräknaren nära radion . För ett fordon , och beroende på tillverkare , installera den i instrumentbrädan på ett monteringsfäste eller med sugkoppar på vindrutan . För en basstation , ställ den på eller i närheten av radion .
2

Anslut CB frekvensräknare på radio med den medföljande sladden . CB radio och frekvensräknare har speciella pluggar för samtrafik .
3

Slå på radion och frekvensräknare . När du ange mikrofonen , kommer räknaren visar den utsända frekvensen med fem eller sex siffror och ett decimalkomma efter de två första . När någon talar till dig , visar det mottagningsfrekvensen . När tomgång , endast decimalpunkt tänds .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95762.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.