Förbättra Muscle Mätarställning Bil Gas

Muskel bilar representerade en tid i amerikansk biltillverkning där fordon där för att se bra ut och köra fort. Många muskelbilar presenterade uppgraderade prestanda komponenter samtidigt lägga till utseende av "skarpa linjer, breda profiler, muskulösa utseende och krom," enligt "Tidlös Rides." Muskel bilar har normalt V8-motorer och producerades mellan 1965 ad 1973. Dock slutade OPEC oljeembargot och en skärpning av reglerna för bilindustrin genom statliga regleringar effektivt eran muskel bil. Nevertherless är muskelbilar eftertraktade som samlarobjekt idag. Förbättrad bränsleeffektivitet en muskel bil kan hjälpa till att njuta och förlänga din körupplevelse. Instruktioner
1

Montera en annan växellåda. Muskel bilar var utrustade med en växellåda som tillåts för en lägre utväxling, så att användarna kan uppnå en snabb acceleration. Men som ett resultat av den snabbare acceleration, bilen brann även genom mer gas än en långsam och mjuk acceleration. Installera en annan växellåda, med en högre utväxling kommer att bidra till att minska bränsleförbrukningen och samtidigt erbjuda en ökad topp-hastighet kapacitet, eftersom bilen kan röra sig snabbare vid ett givet varvtal. Färre varvtal innebär generellt mindre slitage på motorn samt en ökad bränsleekonomi.
2

Köp högoktanig bensin vid pumpen. Enligt USMuscleMods, det finns ett par knep att tänka på för din muskel bilens bränslesystem. Ett övervägande är att köpa premium bensin vid pumpen. Ett annat alternativ är att inkludera ett bränsle tillsats, såsom en oktan booster, vilket kommer att hjälpa till med gas körsträcka och övergripande hästkrafter. Bränsle tillsatser finns på de flesta bensinstationer och auto-delar butiker.
3

Installera specialiserade chips prestanda dator. Datachips kan justera motorns bränsleekonomi genom att öka effektiviteten i motorstyrenheten. Dessa eftermarknaden modifieringar är tillgängliga via auto-delar butiker, men rekommenderas att installeras av professionella mekaniker. ECU datachips som dessa ofta kostar flera hundra dollar.
4

Ändra dina körvanor. Istället för att påskynda snabbt, skynda långsamt, hålla motorn under 3500 RPM. Sällan, om någonsin, köra bil fortare än 60 miles per timme (mph). Enligt det amerikanska energidepartementet, har studier visat att bränsleekonomin börjar sjunka dramatiskt när en bil har en motorväg hastighet över 60 mph. Varje 5 mph över 60 mph är lika med att betala en extra fjärdedel per gallon bensin. Coast ned kullar och mot stoppskyltar och ljus genom att sätta bilen i friläge. Utrullning till stopp kommer också att bidra till att spara slitage på bromsarna.
5

Installera prestanda uppgraderingar till din bil. En Sportluftfilter eller intag systemet gör att din motor att dra in luft lättare. High-flow luftfilter kan öka kraften och gasrespons samtidigt spara underhållskostnader eftersom de är tvättbara och återanvändbara. Performance avgassystem ger större diameter avgaser också kommer att öka din gas körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95765.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.